Translate

събота, 10 октомври 2015 г.

Nexus 5X работи с Android 6.0 Marshmallow - предлага най-доброто ноу-хау на Google и LG в пакет



Nexus 5X има 5.2-инчов 423ppi Full HD IPS екран с технологията In-Cell Touch, която позволява
по-бързо разпознаване, по-добра видимост на открито и по-ясни образи. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 808. Благодарение на своя бърз Type-C USB порт, десетминутно зареждане ще осигури енергия за почти четири часа живот на батерията.
Nexus 5X разполага с 12.3-мегапикселова основна камера и 5-мегапикселова предна камера. 1.55-микрометровият сензор на страничната камера и 1.4-микрометровият сензор над екрана абсорбират повече светлина от всяко друго предишно Nexus устройство, гарантирайки по-ярки снимки с изумителни детайли дори при осветление, което далеч не е съвършено. Освен това може още да улавя 4K видеа и такива на забавен каданс, което превръща телефона в най-напредничавото мултимедийно устройство до днес.
Той е по-сигурен от всякога и лесен за използване с Nexus Imprint, сензор за пръстови отпечатъци, удобно разположен на гърба, където пръстът ви попада по естествен начин. Едно докосване на сензора е достатъчно, за да го задействате и отключите за незабавно използване.
Първоначално Nexus 5X ще бъде достъпен за предварителна поръчка в Google Store (store.google.com) в САЩ, Канада, Обединеното кралство, Ирландия, Корея и Япония, а доставките ще започнат в края на следващия месец.
От 19 октомври телефонът ще се предлага в още 40 страни, чрез Google Store или местни търговски обекти през четвъртото тримесечие. Цените и наличностите ще бъдат съобщени на местно ниво през идните седмици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар