Translate

събота, 10 октомври 2015 г.

Изпълнителният директор на Absolut Elyx Йонас Талин пристига в София



Талин* работи в Ню Йорк и отговаря за глобалния бранд мениджмънт, маркетинг и
иновации на Absolut Vodka, Malibu и Kahlua. Той е лицето на супер премиум бранда Elyx.
Един от последните и най-значими негови проекти e наскоро стартиралото в САЩ петгодишно партньорство между Absolut Elyx и световната организация Вода за хората“ (Water for People), чиято цел е да се осигури достъп до вода на минимум 100,000 души за следващите пет години, като размера на осигурените ресурси се увеличава с подкрепата на клиентите.
За да бъде реализирано това, Absolut Elyx осигурява 140 литра чиста вода за всяка нейна продадена бутилка
Супер премиум водката на Absolut Elyx е направена от 50% пречистена вода – най-ценната напитка за милиони хора по света. Често я наричат „течна коприна“ защото се прави от пшеница, която е ръчно обработена по технология от 1920 година. Тя е една от малкото марки в този сегмент, която държи на интегритет и стил, резултат от вековен опит, предаван през поколенията на шведските създатели на водка. В България Аbsolut Elyx се предлага от две години и може да бъде открита в специализираните магазини за алкохол и по-добрите барове и нощни клубове.
--------
*Талин е енигматична личност и център на медийно внимание по света заради всестранните си интереси. Може да бъде видян сред VIP гостите на Monaco Grand Prix заради любовта си към автомобилите, и на други международни фестивали като филмовия в Кан, Грамитата в Лос Андежелис и Art Basel Miami. Той е страстен пътешественик, посетил над 80 града по света за последните две десетилетия и е редовен гост на едни от най-големите клубове по света като Pacha и Blue Marlin в Ибиса и легендарния театрален клуб The Box в Лондон. Новоотвореният клуб в Лос Анджелис – Blind Dragon пък създава специално за него Elyx караоке стая. Дързък авантюрист и изследовател, Талин е изкатерил Mont Blanc - най-високия връх във френските Алпи. Редовно участва в маратона в Ню Йорк и е бил полупрофесионален тенис играч, преди да се захване с бизнес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар