Инициативата на Нестле България и бульоните MAGGI „Топла
супа всеки ден“ - част от ги поднесоха
така, че децата ги консумираха с удоволствие и радост.
създаване на споделена стойност за обществото в календара
на компанията, продължава да разширява своя обхват с нови събития и
преживявания за приемните семействата от SOS Детски селища България. Ивайло
Петков; сърцето на кулинарията в „Ресторантът на годината 2015“ Л’Инстант - Антоан
Верест; шеф-готвачът на президенти и световни политически лидери Жоро Иванов и
Детелина Николова от неговия екип; майсторът шоколатиер Ради Стамболов; младите
надежди на виртуозната кулинария Борислав Тасев и Бояна Рачева, носителят на
титлата „Готвач на България 2015“ Цветомир Николов и притежателката на
кулинарния сайт „1001 рецепти“ Сандра Алексиева приготвиха любимите ястия на
децата, по балансиран начин, като използваха много зеленчуци, билки и
подправки. Топ кулинарите
Към изявените
готвачи се присъединиха и обичани популярни лица от екрана, сред които Лео,
кака Лара и Симо Колев от BG Radio.
Кампанията ще
продължи и през следващите месеци с SOS приемните семейства, които се
преместиха от Дрен в София и Перник.
Бульони MAGGI ще
осигури обзавеждане за кухните в новите апартаменти на SOS приемни семейства от
с. Дрен, а представители на Нестле България ще споделят опита и знанието си за
балансираното хранене. Заедно с известни личности, семействата ще подредят
новите си кухни и ще се подготвят за щастливите моменти, когато всички са
заедно у дома.
Няма коментари:
Публикуване на коментар