Translate

събота, 10 октомври 2015 г.

10 от най-добрите български шеф-готвачи подариха много настроение и позитивни емоции на децата от SOS приемните семейства в детското селище в Трявна



Инициативата на Нестле България и бульоните MAGGI „Топла супа всеки ден“ - част от  ги поднесоха така, че децата ги консумираха с удоволствие и радост.
създаване на споделена стойност за обществото в календара на компанията, продължава да разширява своя обхват с нови събития и преживявания за приемните семействата от SOS Детски селища България. Ивайло Петков; сърцето на кулинарията в „Ресторантът на годината 2015“ Л’Инстант - Антоан Верест; шеф-готвачът на президенти и световни политически лидери Жоро Иванов и Детелина Николова от неговия екип; майсторът шоколатиер Ради Стамболов; младите надежди на виртуозната кулинария Борислав Тасев и Бояна Рачева, носителят на титлата „Готвач на България 2015“ Цветомир Николов и притежателката на кулинарния сайт „1001 рецепти“ Сандра Алексиева приготвиха любимите ястия на децата, по балансиран начин, като използваха много зеленчуци, билки и подправки. Топ кулинарите
Към изявените готвачи се присъединиха и обичани популярни лица от екрана, сред които Лео, кака Лара и Симо Колев от BG Radio.
Кампанията ще продължи и през следващите месеци с SOS приемните семейства, които се преместиха от Дрен в София и Перник.
Бульони MAGGI ще осигури обзавеждане за кухните в новите апартаменти на SOS приемни семейства от с. Дрен, а представители на Нестле България ще споделят опита и знанието си за балансираното хранене. Заедно с известни личности, семействата ще подредят новите си кухни и ще се подготвят за щастливите моменти, когато всички са заедно у дома.

Няма коментари:

Публикуване на коментар