Translate

петък, 24 февруари 2012 г.

В първия по рода си магазин M-Tel Experience Store преживяването на потребителите е поставено на първо място

Магазинът се намира на ъгъла на улиците “Съборна“ и “Александър Батенберг“ на мястото на една от първите сладкарници в София-"Роза".  Той е разположен на 3 нива и е готов да зарадва всички изкушени от новите технологии, чийто стил на живот е свързан с най-новите джаджи.Той е за хората, изпитващи ежедневно потребността да бъдат носители на новото и последователи на световните тенденции.  Пространството в него е разделено на тематични зони, всяка със свой облик. Технологиите и елегантният дизайн създават усещане за лукс в света на иновациите.
Най-новия продукт на Мобилтел за момента, представен ексклузивно за страната, е в зоната “Продукт на фокус“. 
В“Тест зона“ всеки може да разгледа и изпробва предлаганите от “М-Тел“продукти  - таблети, компютри или смартфони. Всички те са свързани към интернет през WiFi мрежата, изградена в магазина.
В “Зоната за забавление“ са достъпни електронна книга, игрова конзола Sony PS Vita и дигитална маса, върху която всеки може да порисува като нарисуваното може да бъде изпратено до е-поща, да бъде прехвърлено в таблет или разпечатано на разположения наблизо цветен принтер.
В “Продуктова зона“са всички продукти, които M-Tel Experience Store предлага. При вземане в ръка на дадено устройство, например LG Prada 3.0, на екрана на телевизора над него се изписват веднага някои от най-важните му характеристики и функции.
В  M-bar“ - интерактивният бар на магазина пък традиционните коктейли са заменени от телекомуникационни консултации. На „M-bar“ всеки въпрос ще намери своя отговор.
Приземният етаж на магазина завършва с две машини Payman  за автоматично електронно разплащане. Чрез тях посетителите могат да платят своите задължения не само към М-Тел, а и сметките си за битови услуги.
Ако търсят услуга за дома, посетителите ще бъдат насочени към „Зоната за дома”на втория етаж. В уютна тип домашна обстановка, всеки ще може свободно да потърси любимия си филм във видеотеката на цифровата телевизия на телекома, да тества високоскоростния интернет, да се запознае с услугата домашен телефон или да се наслади на специална демонстрация, организирана за него. 
В подземния етаж е разположена "Event" зала, украсена със статуетки и управлявано от компютър осветление, в която компанията предвижда провеждането на различни културни събития, макар и в по-тесен кръг.
Философията на новия, иновативен и уникален за България магазин поставя на първо място, преди всичко, преживяването на посетителите. Висококвалифицирани консултанти ще предоставят  на посетителите качествена информация за последните модели устройства и техните възможности.
Магазинът предлага свой собствен аромат с името Experience by M-Tel, който е разработен в Швейцария. Първите ексклузивни продукти в M-Tel Experience Store ще бъдат LG Prada, най-новата игрова конзола PlayStation Vita и таблетът Samsung Galaxy Tab 7.7.

Няма коментари:

Публикуване на коментар