Translate

четвъртък, 13 октомври 2011 г.

На българския пазар вече е и трапезната вода с марката Bellissima


Новият продукт е с ниско съдържание на флуор и натрий и се предлага в елегантни бутилки от половин  и от два литра.

Трапезната вода Bellissima е произведена с обработена вода чрез йонообменен метод, с водещите технологии за този тип продукти в сектора. Bellissima има обща минерализация от едва 143 mg/l. Нейното рН е 6,5 - близко до неутралното рН. Тя се препоръчва за регулиране на приема на минерали и микроелементи от човешкото тяло. Така, чрез редовния й прием се предотвратява натрупването им в прекомерни количества в организма.
Трапезната вода Bellissima се произвежда и бутилира в завода на Куадрант Бевъриджис в гр. Велико Търново в съответствие с най-добрите производствени практики. Както и при останалите продукти на компанията, производството се извършва по внедрена система HACCP за анализ и контрол, и по система за управление на качеството, сертифицирана според международния стандарт за качество ISO 9001:2008.
 
Характеристики на трапезна вода Bellissima
Anions mg/l
Cations mg/l
F-…………………..<0.1
Na+…………………. 21.7
SO4 2-…………….22.63
NH4+ ……………….. <0.1
HCO3-……………48.81
Ca+…………………13.53
NO2-  …………….<0.05
Mn2+………………..  <0.01
Обща минерализация 143  mg/l
Електропроводимост   < 220 µS/cm
pH    6,5

Няма коментари:

Публикуване на коментар