Translate

четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Проектът на НРД 2012, за медицински дейности, готов до 15.ноември


Оперативното ръководство и управителя на НЗОК са провели работна среща с ръководството и представители на БЛС, по време на която е бил изготвен график за работата на експертните групи по НРД 2012 за медицински дейности. През следващата седмица започва обсъждането на частите от него, свързани с първичната извънболнична помощ и специализираната извънболнична помощ, съобщиха от здравната каса.
Председателят на БЛС д-р Цветан Райчинов е изразил личното си удовлетворение и това на своите колегите от доброто сътрудничество през последната година с експертите на НЗОК, се подчертава  в съобщението на касата.
Той е акцентирал, че 2011 г. е била „най-спокойната година в здравеопазването през последните десет години, в която системата функционира без трусове при разпределението на средствата”.

Д-р Нели Нешева, управител на НЗОК, от своя страна е благодарила на БЛС от името на оперативното ръководство на НЗОК за обективното отношение и добрата консенсусна работа с неговите експерти. „На вас гледаме като на партньори, на които можем да разчитаме”, е заявила тя, се казва в съобщението на касата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар