Translate

събота, 20 октомври 2018 г.

CORSO – отвори врати обновена и готова за сезон 2018/19


Event Hall - залата за събития, както стана нормално да се наричат тези пространства, на CORSO e може би най-мултифункционалната зала в столицата а може би и в страната, подходяща за организиране на клубни партита, семинари, лични поводи, корпоративни купони, репетиции и концерти на камерни и средно големи ансамбли и оркестри. В залата репетират много формации а клубния живот на мястото му спечели заслужена слава на най-многоликия клуб с наематели от всякакъв пол, възраст и интереси.
На оригиналната презентация, която беше нетрадиционно поднесена от младите актьори - Венцислав Сариев и Петър Петров, бяха демонстрирани всички възможности на залата, която притежава уникален саунд, осветление,
климатична инсталация и декор, който за целта грееше в тържествено златисто и черно кадифе.
Наемите на залата са абсолютно конкурентни а кетеринга, който беше демонстриран лично от шеф готвача на заведението накара присъстващите да останат далеч над препоръчваното от протокола време за презентацията.
Сред гостите на откриването на сезона, въпреки профилираното представяне насочено към агенции, които организират събития, бяха забелязани дипломати, артисти, журналисти, медийни шефове и безнесмени.
Най-свежата изненада на вечерта беше гайдаря на Валя Балканска Петър Янев, който в дует със сина си Стоян демонстрира виртуозното си изкуство, като подчини гайдата на клубния дух на залата и взриви публиката с неподозирано модерен репертоар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар