Translate

петък, 18 ноември 2022 г.

Xiaomi Black Friday стартира със страхотни оферти

 
 
Xiaomi Store
стартира тазгодишната си кампания Xiaomi Black Friday със специални оферти на смартфони и различни AIoT продукти на бранда. Промоциите са активни от 17-и до 27-и ноември в официалния магазин на Xiaomi в София, Paradise Center, ниво 0, на официалния онлайн магазин на бранда на mi-bulgaria.com, както и при официалните партньори на бранда, които може да видите тук.
В оторизирания офлайн и онлайн магазин на Xiaomi можете да намерите голяма част от най-харесваните продукти на бранда. Офертите по повод Xiaomi Black Friday са сред най-чаканите от феновете на бранда, тъй като периодът е подходящ и за купуване на подаръци за предстоящите празници.
Достъпните смартфони от Redmi серията на Xiaomi в момента са още по-изгодни. Сред моделите в промоция са Redmi A1 /2GB + 32GB/, Redmi Note 11 /6GB + 128GB/ и Redmi Note 11S 5G /4GB + 128GB/. Всеки един от тези смартфони притежава впечатляващи характеристики в този клас и е с отлично съотношение между качество и цена.
Един от най-лесните начини да улесните ежедневието си и да поддържате дома си винаги чист е с робот-прахосмукачка. Само сега цели 3 продукта са на изкушаваща цена, като сред тях са най-новите модели на Xiaomi. Ако все пак предпочитате традиционните ръчни вертикални прахосмукачки, също може да се сдобиете с нова и то с намаление.
Още оферти за смарт продукти като тонколона, LCD таблет за рисуване, монитор, пречиствател за въздух, отоплителни печки, електрическо колело, смарт гривни, смарт часовници и слушалки ви очакват в магазина на Xiaomi и онлайн, а промоцията важи до изчерпване на количествата.
В официалната партньорска мрежа на бранда можете да откриете още редица продукти на Xiaomi, които са на промоционални цени, като електрически скутер, робот прахосмукачка, безжична камера, настолна лампа, външна батерия, фото принтер , тонколони и др.
Не се колебайте да се сдобиете с нов телефон от различните продуктови линии на технологичния гигант Xiaomi или да допълните смарт дома си с функционален и практичен Xiaomi продукт, част от богата екосистема на бранда.
------
*Намаленията важат до изчерпване на количествата.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар