Translate

понеделник, 14 ноември 2022 г.

Новият SMART монитор от LG вдъхновява нов начин на живот, посветен на удобството и адаптивността

Идеален за продуктивна работа и забавление, този многофункционален монитор идва с LG системата за телевизори webOS 22 за безупречно стрийминг съдържание

 

 

LG Electronics /LG/ представя своя 32-инчов 4K UHD LG SMART монитор /модел 32SQ780S/. Многофункционалният SMART монитор подобрява живота вкъщи, като позволява дистанционна работа, домашни упражнения, първокласен гейминг и множество  функции за забавление, включително най-популярните стрийминг услуги, без необходимостта от връзка с компютър. Благодарение на вградените настройки и ергономичната стойка на LG с максимална регулируемост, уникалният 32SQ780S позволява на потребителите да се радват на съдържанието, което обичат, когато и както предпочитат – независимо дали е на бюрото или от удобството на дивана.

Под мотото на бранда „Работи по-умно, играй по-добре“, LG SMART мониторът приоритизира възможността за изпълнение на множество задачи едновременно, за да даде на потребителите перфектния дисплей, способен да се свърже с различни устройства – стационарен компютър, лаптоп или гейминг устройство. Поддържайки webOS 22 системата на LG за телевизори, този модел предоставя удобства от следващо ниво за безпроблемна консумация на стрийминг съдържание от YouTube и Netflix, дори без необходимостта от отделна връзка с компютър.1

Като мултифунционален монитор, разработен за дома, LG SMART Monitor разполага с 4K UHD /3840 x 2160/ дисплей с високо качество на картината за всяка нужда на потребителя, като покрива 90% от DCI-P3 гамата с HDR 10 поддръжка. Дисплеят на монитора създава чисти и прецизни изображения, за да повиши максимално потребителското изживяване независимо дали потребителите се наслаждават на комедии и блокбъстъри или спортни срещи на живо и гейминг. В допълнение към примиум качеството на картината, богатият звук на монитора е подсилен от вграден 5-ватов двуканален стерео говорител, за да предостави изживяване от друго измерение.

За бърза и гъвкава работна станция, LG SMART Monitor може да свали различни приложения за домашен офис от LG Content Studio, докато LG ThinQ Homeboard поддържа интуитивна webOS-базирана IoT услуга, която позволява на потребителите с лекота да конролират своите уреди за дома. Освен това, интелигентната безжична връзка, поддържана от MiraCast, прави възможно свързването на екрана на смарт телефона към новият монитор.

Нещо повече, LG SMART Monitor идва оборудван с LG Ergo стойка, с която е лесно разширяването, прибирането, завъртането или накланянето на дисплея, за да се постигне оптимален ъгъл на гледане за работа или забавление. Привличайки значително внимание на пазара със своите ключови функционалности за повишаване на удобството, LG Ergo предлага вертикални и хоризонтални режими, които позволяват разнообразни начини и предпочитания за използване. Инсталацията също е максимално улеснена чрез C-скоба и втулка.

„Смарт мониторите са разработени така, че да отговорят на разбообразния начин на живот на днешните потребители,“ сподели Сео Йонг-джае, старши вице президент и ръководител на IT бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „С новия интелигентен монитор на LG, потребителите могат да правят почти всичко с един единствен дисплей – от работа и обучение вкъщи, до стрийминг съдържание и филми. И всичко това по лесен и удобен начин.“

LG SMART Monitor ще бъде наличен в началото на ноември, започвайки лансирането от САЩ и постепенно навлизане и на други пазари.

Спецификации:


LG SMART Monitor

/32SQ780S/

Size / Resolution

Screen Size

32-inch

Resolution

UHD /3,840 x 2,160/

Graphic

Panel

VA /250cd/m²/

Color Gamut /Typ./

DCI-P3 90%

HDR

HDR10

Viewing Angle

178° /Vertical)/ 178° /Horizontal/

Interface

 

USB Type-C™

O /x1, Power Delivery 65W/

HDMI

O /x2/

USB 2.0

O /x3/

Wi-Fi

O

Bluetooth

O

Speaker

5W /x2/

Camera

X

Smart Feature

/ Service

OS

webOS 22

Microsoft Office

X

Remote Desktop PC

O

Voice Assistant

LG ThinQ, Alexa

Design

Stand

Ergo Stand

Tilt, Height, Pivot, Swivel

Accessory

Magic Remote Control2

# # #

 

1 Необходима е връзка с интернето и абонамент към стрийминг услуга.

2 Изисква отделна покупка.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар