Translate

четвъртък, 17 ноември 2022 г.

Тelegraph.bg отбелязва своя първи рожден ден

Сайтът допълва информационното и аналитично съдържание на вестниците  „Телеграф“ и „Мач Телеграф“
 
 
Telegraph.bg
, част от екосистемата информационни сайтове на водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, отбелязва първия си рожден ден. Сайтът, стартирал на 15 ноември 2021г., допълва информационното и аналитично съдържание на eдин от най-големите всекидневници в България – в. „Телеграф“, в съчетание със спортния всекидневник „Мач Телеграф“.

Telegraph.bg комбинира актуална информация в реално време от опитните журналисти на медията, като предлага на потребителите разнообразни новини в различни категории. Сред тях попадат разделите Спорт, България, Светът, Здраве, Крими, Бизнес, Градът, Общество, Светски, Интересно, Хай-тек и Зодиак. Редакторският екип на сайта предоставя на аудиторията още анализи, интервюта и коментари, както и редица любопитни теми от всички аспекти на живота.
За кратко време сайтът пожъна успех както благодарение на отдадеността и усилената работа на екипа, така и заради доверието, което читателите му гласуват ежедневно. Telegraph.bg продължава да се развива и да следи тенденциите, за да предлага и поднася по атрактивен начин ексклузивни новини и развлекателно съдържание на потребителите.
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар