Translate

понеделник, 14 ноември 2022 г.

Голяма печалба и вълнуващи изненади в „Голямото преследване“

Търговски представител, специалист в информационните технологии, юрист и ръководител проекти спечелиха 22 000 лв.
 
 
Безспорни знания и богата обща култура показаха участниците в новия епизод на
„Голямото преследване“.
Търговски представител, специалист
в информационните технологии, юрист и ръководител проекти със задружни усилия успяха да спечелят 22 000 лв. Във финалното преследване участниците се изправиха срещу Дама Пика, но с бързина и ловкост в индивидуалните игри, отборът успя да се сдобие с голяма печалба.
Участниците, които влязоха във вълнуващата надпревара са хора с различни интереси и професии, но с една обща цел – да докажат знанията си. Николай Гьоков /на 38 години от София/ работи като търговски представител във фармацевтична фирма. Женен е с едно дете, а със съпругата му са в очакване на второ. Боян Каменов /на 56 години, живее в София/ се занимава с оптични системи. В свободното си време обича да трупа знания и да измисля въпроси. Йорданка Соколова /на 32 години, от Пазарджик/ успешно се реализира като юрист. Любимо занимание в свободното й време е да гледа уестърни и филми на ужасите. Генади Славчев /на 27 години от Ботевград/ е инженер, в момента работи като ръководител проекти в автомобилна компания. Скоро предстои раждането на първото му дете, а мечтата му е да построи собствена къща.
Финалното преследване срещу Дама Пика бе изпълнено с динамика и неочаквани обрати. В своята индивидуална игра, Йорданка успя да се сдобие с 10 000 лв., след като прие предложението на Преследвача. Боян от своя страна успя да натрупа 3500 лв. в първия кръг, които му донесоха високата оферта от 12 000 лв. Така общата сума, за която двамата играчи се бориха, бе 22 000 лв. За да я спечелят, те успяха да се отдалечат на 13 стъпки от Дама Пика. Тя обаче успя да стопи разликата до 12 стъпки, но времето не беше на нейна страна и участниците грабнаха печалбата от 22 000 лв.
Гледайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.
 
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар