Translate

неделя, 13 ноември 2022 г.

Lidl с нов магазин в новопостроения ритейл парк – Via Север

Магазинът отвори врати заедно с още 14 търговски обекта в новия ритейл парк в Пловдив
 
 
Лидл България отвори най-новия си магазин в Пловдив. Това е деветият обект на веригата в града и е част от търговски център „
Via Север“. Магазинът се намира на ключова пътна артерия на бул. „Васил Левски“ № 105. Така жителите и гостите на втория по големина град в страната ще имат възможността още по-лесно и удобно да се снабдят с всички любими покупки за дома и трапезата на едно място.
Най-новият Lidl в Пловдив е и първият магазин на веригата в града, който ще разполага с каси на самообслужване. Електронните ценови табели са още едно нововъведение в обекта, което също допринася за модерната визия на просторната търговска зала от цели 1408 кв. м. А за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl, допринася и обширният паркинг с 310 места.
По случай откриването, екипът на новия магазин, заедно със своя мениджър Петко Тодоров посрещнаха първите посетители с много изненади, игри и изгодни предложения. А в периода 10.11-04.12 компанията ще предложи на всеки клиент, който пазарува в новия магазин, атрактивни отстъпки на избрани продукти. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin.
„Безспорно е удобството на локациите, с които сме още по-близо до потребителите. За мен обаче, най-ценна е обратната връзка, която получаваме от клиентите, за които едно от основните предимства на Lidl са висококачествените продукти с изгодни цени, разнообразни, но от предварително подбран асортимент, който улеснява избора и спестява време“, сподели Петко Тодоров, управител на новооткрития магазин.
Обичайно за компанията е при строителството на всеки свой нов обект да инвестира в прилежащата инфраструктура. За жителите на района около новия магазин този ангажимент намира израз в облагородяване на детска площадка с площ от 250 кв. метра на улица „Дунав“ 95. Проектът ще бъде завършен до края на тази година, а обновлението включва подмяна на настилката, инсталиране на нови съоръжения и поставяне на ограда.
Деветият магазин на веригата в Пловдив е 113-ят обект на Лидл България в страната.
 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар