Translate

петък, 6 март 2020 г.

Премълчавани с години подозрения в „Ягодова луна“ по NOVA


Тежки обвинения и изненадващи разкрития в предстоящия епизод на сериала

Димитър
В предстоящия епизод на „Ягодова луна“ във вторник /10 март/ от 22:00 часа по NOVA, спомени от миналото ще предизвикат истински пожари в отношенията между героите. Светла /Стефка Янорова/ ще сподели с най-близката си приятелка дълго премълчавани подозрения относно смъртта на съпруга си. Истории от преди 30 години ще разкрият и връзката на излязлата от затвора Цвета /Невена Бозукова/ с Ангел Генчев /Христо Мутафчиев/, Светла и Чавдар /Деян Донков/, както и защо е изтърпявала наказание с лишаване от свобода.
Междувременно Георги /Александър Сано/ ще получи тежки обвинения от колегите си. Поводът ще бъде отново пожара, при който загива Димитър /Ивайло Захариев/. Георги няма да склони глава пред тежките думи, свързани с баща му. Това не е единственото предизвикателство, пред което ще се изправи младият пожарникар. Той ще разбере за интервюто за работа в Брюксел на половинката си Ирина /Рая Пеева/ и новината ще предизвика огнен скандал между двамата, който ще постави връзката им пред сериозно изпитание.
В следващия епизод на сериала на преден план отново ще излезе темата за сложните взаимоотношения баща-дъщеря. Рая /Радина Боршош/ няма да промени своето отношение нито към баща си Любо /Асен Блатечки/, нито към заобикалящия я свят. Поведението й ще остане същото, дори и след опита на Началника на пожарната да й обясни каква е истинската причина да бъде разделен с нея толкова години.
Светла
Как ще премине поредният сблъсък между Боян /Димо Алексиев/ и Рая? Ще види ли Рая отново най-страшната му страна и кой ще я нарани силно, макар и само с думи? – отговорите на тези и много други въпроси ще станат ясни в третия епизод на новия български сериал на NOVA „Ягодова луна“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар