Translate

петък, 6 март 2020 г.

Класическо оперно изпълнение за първи път на сцената на „Гласът на България“


Участничка посреща 18-ия си рожден ден с треньорите от шоуто

Разнообразни изпълнения на любими български песни, неочаквани музикални обрати и още един блокиран треньор са сред изненадите в трети епизод от кастингите на тъмно в най-гледаното музикално риалити. В борбата за привличане на най-добрите гласове в отборите на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев, един от тях ще падне жертва на трети блок бутон, а неприятната изненада ще постави участник пред голяма дилема. Младо момиче ще посрещне пълнолетието си на сцената на шоуто, а треньорите ще я поздравят с общо изпълнение на песента „Happy birthday“.
За първи път в историята на „Гласът на България“ участничка в кастингите на тъмно ще се опита да спечели вниманието на жури и публика с класическо оперно изпълнение. Колоритна група от кандидати за музикална слава ще атакува сцената на шоуто с авторски парчета, съчетание на поп хитове и българска народна музика и култови рок песни. Освен с талант, участниците ще се борят за симпатиите на жури и публика и с вълнуващи лични истории за любов, борба и амбиция за успех. Футболист и плувкиня ще покажат къде се пресичат спорта и пеенето, македонец, роден в Чикаго, ще докаже силата на музиката като универсален език, а социално ангажиран уличен музикант с китара ще получи обещание за среща с известен български изпълнител.
Защо Графа ще се провъзгласи за „хореоГрафа“ на шоуто и ще успеят ли Михаела Филева и Камелия да спечелят още една битка във войната за короната в сезон 7 – гледайте „Гласът на България“, тази неделя, от 20.00 часа, по bTV.
В неделя V-репортерът Александра Петканова ще сподели с феновете какво се случва в бекстейджа на предаването, в миговете преди участниците да се качат на голямата сцена, както и с какво се занимават техните ментори зад кадър в рубриката „Гласът зад кадър“ в сайта http://glasat.btv.bg и във Facebook страницата на предаването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар