Translate

четвъртък, 5 март 2020 г.

Ожесточен женски сблъсък и открит саботаж тази вечер в Hell’s Kitchen България


Красавицата Соня срещу началната учителка Галя в кулинарен дуел за оставане в състезанието. Един готвач ще обяви открита война на останалите в Hell’s Kitchen.
Шеф Виктор Ангелов е подготвил изненадваща награда за отборите, женските хитрости и този път ще действат безотказно

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят как младата фракция в женския отбор ще продължи да играе ключова роля в червената кухня, но финалът няма да е с предизвестен край, въпреки изобилието от подмолни стратегии и удари под кръста. В предстоящия епизод ще станем свидетел на кулинарен дуел между две нахъсани за победа жени, а победителката ще получи предимство, което ще й позволи да завоюва не само сериозни позиции в Hell’s Kitchen България, но и да се бори за място поне в едно мъжко сърце. При мъжете черната овца в отбора ще се превърне в най-добрата опора за капитана на кухнята, като в допълнение синята бойна машина ще заработи в синхрон в името на успешния финал на вечерната резервация.
След като една част от женския отбор бавно и методично превърна началната учителка Галя в истински аутсайдер в кухнята и шеф Ангелов я прати на поправителен изпит, то отборът на „опитните“ при дамите отвърна на удара и красавицата Соня беше посочена като едно от най-слабите звена в кухнята. Сложните взаимоотношения, които могат да се родят в един женски колектив, ще изправят кулинарния блогър срещу сезонния готвач в ожесточена битка за одобрението на шеф Ангелов. Предстои да разберем и дали дуелът за оставане в Кухнята на Ада ще задълбочи делението между двата лагера или пък ще стане чудо, което да сплоти женската половина на Hell’s Kitchen? Със сигурност само една ще победи и ще полети от щастие, че е натрила носовете на останалите. Коя ще бъде тя ще разберем тази вечер в новия епизод на кулинарното състезание.
Вечерната резервация в Hell’s Kitchen България и този път ще изправи шеф Ангелов пред истинско изпитание. Капитаните в синята и червената кухня ще се опитат да дърпат юздите на професионалистите с желязна ръка, за да успеят да нахранят гостите на Hell’s Kitchen България. Присъствието на ВИП гости в ресторанта ще вдигне градуса на напрежението в кухните. Сините ще изпълняват сложни поръчки на кралицата на красотата Жени Калканджиева и нейните прекрасни приятелки, а червените ще готвят за Тити Папазов и част от шампионите на България по баскетбол.
Един готвач ще обяви открита война на всички останали и така ще сложи началото на ожесточени военни действия, но с неочакван край. Стара вражда ще достигне своята кулминация, но кого ще подкрепи отбора? Както и досега кухнята на шеф Виктор Ангелов ще се превърне в открита арена на конфликти – някои участници ще се скатават и ще се подмазват на шефа, други ще следват кода на честта и ще се прикриват, а трети откровено ще лъжат.
Напрежението ще ескалира до взривоопасно и на шеф Ангелов ще му се наложи  отново да овладее ситуацията. Какво ще каже той на топ готвачите и дали ще успее да изглади различията в кухнята – ще разберем довечера по NOVA.
Дневното предизвикателство на шеф Виктор Ангелов ще изпита едновременно късмета и въображението на професионалистите в Hell’s Kitchen България. Наред с готварските си умения на комплексни готвачи ще им се наложи да покажат и дали наистина им пука един за друг или егото и борбата за одобрението на шефа е най-висшата им цел. Зрителите ще станат свидетели на дуел с патици и битка на лавраци, блестящи ястия като в 7 звезден ресторант в Дубай, но и не едно разочарование в чиния. Как ще завърши състезанието между сини и червени и най-накрая ще успеят ли да проумеят уроците на шеф Ангелов скоро ще разберем. Но едно е ясно - той ще ги изправи в ъгъла и двата отбора ще си получат заслужената награда.
Синият отбор на Hell’s Kitchen ще започне вечерната резервация в нажежена обстановка, а прикритите страсти ще преминат в директни обвинения. Принципното момче в кухнята ще си изпусне нервите, а високото самочувствие на един от колегите му ще провокира ожесточените военни действия. В крайна сметка шеф Ангелов ще направи показно кое е най-важното за успеха на отбора и сините изненадващо ще се мобилизират. При червените ще властва „соло“ играта на красавиците в кухнята, ще видим изправени готвачи до стената и подмолни техники да бъде „сготвена“ още една от дамите в кухнята. Ще успеят ли двата отбора да завършат успешно вечерната резервация, кои ще са следващите жертви на интригите в Hell’s Kitchen България, кой ще напусне кулинарното шоу за винаги и кой ще получи втори шанс – ще разберем тази вечер.





Няма коментари:

Публикуване на коментар