Translate

петък, 6 март 2020 г.

Оперната прима Вера Гиргинова специален гост на Бойко Кръстанов в „Съни бийч“


Евелин Костова повежда битка с Явор Бахаров тази вечер от 20ч. по bTV

Третият епизод на новия български сериал „Съни бийч“ ще се излъчи в петък, отново от 20 часа по bTV. Първите два епизода на продукцията пожънаха огромен успех, като привлякоха почти 1 милион зрители средно и близо 35% от аудиторията в два поредни петъка. И на 6 март bTV ще заложи на успешната програмна схема, като веднага след „Съни бийч“ ще излъчи сагата „Завинаги“, а от 22 часа - „Шоуто на Николаос Цитиридис“.
В петък, 6 март, служителите и мениджърският екип на хотела ще бъдат изправени пред сериозно предизвикателство. Заради аматьорска грешка на Виктория /Боряна Братоева/ най-важният бизнес партньор на Александър Тасев – Немеца /Пенко Господинов/, иска да напусне хотела. Налага се Гомес /Бойко Кръстанов/ да направи чудеса, за да се опита да го задържи. Това включва и световноизвестната оперна прима Вера Гиргинова, която е поканена да изнесе частно представление специално за госта.
Междувременно младият наследник Никола /Явор Бахаров/ пристъпва към осъществяване на престъпен план с партньора си Стойчо Розата /Николай Ишков/. Групата приятели, обаче, надушва нещо, а Ивон /Евелин Костова/ получава информация, която може да им помогне да отстранят Никола от хотела.


Няма коментари:

Публикуване на коментар