Четвъртък от 13:00ч.
Премиера на 5 март 2020г.
Силвия е родена и израснала в Италия и за нея
домашната кухня означава нещо повече от просто пазаруване и следване на
рецепта. Приготвянето на вкусна вечеря за нея не е задължително да преминава
през този процес.
Повечето италиански
готвачи, например, не са прочели нито една готварска книга през живота си,
защото кулинарните им познания и умения са били предадени от техните майки или
баби. Тези умения се простират от месене на тесто, знаейки кое брашно е най-добро
за конкретния случай до това защо сухата паста е по-добра от прясната паста,
когато приготвяш сос Вонголе.
Ако oколо вас няма
италианска баба, която да помогне с подобни насоки и съвети, не се
притеснявайте! Оставете всичко на Силвия Колока – домашен готвач, писател и
експерт по италианската храна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар