Translate

неделя, 2 февруари 2020 г.

Gong.bg празнува 13 години актуални спортни новини


Тази година очаквайте ексклузивно видеосъдържание и специална секция, посветена на УЕФА ЕВРО 2020

Един от най-популярните и предпочитани спортни сайтове у нас – Gong.bg от портфолиото на Нетинфо, част от групата на „Нова Броудкастинг Груп“, чества своя 13-и рожден ден.
През 2020 г. в специално обособена секция Gong.bg ще предостави възможност на всички потребители да проследят в реално време УЕФА ЕВРО 2020. Секцията ще предлага достъп до ексклузивно спортно съдържание, актуална и подробна информация, видео, анализи, пълна програма и  резултати. Феновете ще могат да открият и отделна секция с богато съдържание за любимия си тим, участващ в първенството – история, последни новини, къде и на кои стадиони играе.
Всички срещи от първенството ще могат да бъдат проследени на живо, съвсем свободно, в платформата на сайта.
И през новата година в Gong.bg може да прочетете всичко от света на спорта – български и световен футбол, коментари и анализи, разнообразни фотогалерии, както и богато видеосъдържание. Актуални и наситени ще бъдат и секциите за тенис, волейбол, баскетбол, моторни, зимни и бойни спортове.
Рожденикът обещава актуална информация за всички спортни теми, както от българския и световния футбол, така и от турнирите от „Големия шлем“, световната купа по баскетбол, европейското първенство по волейбол, боксовите мачове на Кубрат и Тервел Пулеви и много други вълнуващи спортни събития.
Съвсем скоро феновете на спорта ще могат да проследят всичко най-интересно от световния шампионат на „Формула 1“. Сезон 2020 ще започне в Австралия на 15 март и ще завърши в Абу Даби на 29 ноември, като ще съдържа цели 22 кръга, което го прави най-дългия в историята на шампионата.
Следващото значимо спортно събитие, което може да бъде проследено в Gong.bg, е Световната купа по художествена гимнастика, чийто старт е в Песаро, Италия, а надпреварата в българската столица ще се проведе от 10 до 12 април.
За поредна година сайтът ще оправдае доверието на своите читатели, като предостави актуална информация и детайли за петото издание на турнира от сериите АТП 250 - Sofia Open 2020, който ще се проведе в столицата ни в периода 27 септември – 4 октомври.

Няма коментари:

Публикуване на коментар