Translate

понеделник, 3 февруари 2020 г.

Wizz Air с два нови маршрута от София и по-голяма маршрутна мрежа от България от всякога



Билетите за двата маршрута могат да бъдат резервирани още сега на цени, започващи от само 47.99 лв.

Wizz Air, водещият авиопревозвач в България и най-зелената авиокомпания в Европа, стартира в края на м. м. два нови маршрута от София: до Билунд /Дания/ и Лондон Гетуик /Великобритания/. От 3 юни 2020 г. новата услуга на WIZZ до датския град ще се извършва два пъти седмично, в сряда и неделя, предоставяйки на клиентите възможност да посетят родното място на легендарните играчки Lego. Билетите до Билунд вече са в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com или чрез мобилното приложение WIZZ на цени само от 47,99 лв.
Другият нов маршрут от София, който Wizz Air пуска, е втората услуга на авиокомпанията до Лондон, този път до летище Лондон Гетуик, което е най-натовареното местно летище след Хийтроу. Полетите ще започнат от 1 юни 2020 г., като най-ниската тарифа към момента е 66,99 лв. Маршрутът ще се изпълнява всеки ден, осигурявайки на пътниците удобен график за пътуване до столицата на Обединеното кралство в пика на най-голямото европейско спортно събитие тази година: Европейското първенство по футбол 2020. Стадион Уембли ще бъде домакин на общо 7 мача, включително полуфиналите и финала на турнира, така че ако планирате да присъствате на мачовете, трябва да резервирате своя WIZZ полет още сега.
Без значение дали сте футболен фен, Лондон е уникален град, който всеки човек трябва да посети поне веднъж в живота си. Независимо дали търсите изкуство или архитектура, вкусна храна или спортни събития, мода или развлечения, Лондон е дестинацията за вас! Трудно е да се каже кои са топ 10 забележителности на града, тъй като има стотици, които си заслужава да се видят, но Бъкингамският дворец, Тауър Бридж, Биг Бен, Лондонското око, Британският музей, Лондонският театър, Мадам Тюсо, Стадион Уембли са само част от най-популярните.
Билунд, от друга страна, е прекрасен град в Южна Дания, който се е развил и просперира покрай компанията за играчки Lego, основана там през 1932 г. Ето защо, градът е известен като родината на Lego и се е утвърдил като популярна дестинация за семейна ваканция. Пътуването до Билунд е като пътешествие в творческия и пълен с чудеса свят на играчките. От огромния увеселителен парк LEGOLAND, който разполага дори със собствен зоопарк Lego и хотел Lego, до самата фабрика за играчки LEGO и зашеметяващия воден и увеселителен парк Lalandia, този малък датски град има какво да предложи на пътешествениците от цял свят, които още пазят детското в себе си, така че резервирайте билетите си още сега на wizzair.com и се възползвайте от изгодните оферти!
След присъединяването на Лондон Гетуик и Билунд към софийската мрежа на Wizz Air, авиокомпанията вече предлага общо 51 маршрута от трите български летища – София, Варна и Бургас. Първият български полет на Wizz Air излита от София през септември 2005 г. Към днешна дата авиокомпанията е лидер на пазара в страната и е превозила над 16 млн. пътници, като същевременно постоянно разширява своите операции. Wizz Air вече има 9 самолета, базирани в България – 7 в София и 2 на летище Варна, и разполага с местен екипаж от над 300 души, ориентирани към клиента.

Дестинация
Дни
Начало
Цени от
Лондон Гетуик
Всеки ден
1 юни 2020 г.
66.99 лв. / 30.99 паунда
Билунд
Сряда, неделя
3 юни 2020 г.
47.99 лв. / 189 датски крони


Няма коментари:

Публикуване на коментар