Translate

сряда, 5 февруари 2020 г.

Apple TV App И Apple TV+ са налични на телевизорите LG 2019 в повече от 80 страни


С приложението Apple TV, собствениците на LG TV вече могат да се наслаждават на Apple TV +

LG Electronics /LG/, които през януари на CES представиха своите нови смарт телевизори с приложението Apple TV, сега стартират приложението Apple TV за съвместими смартфони LG в над 80 страни. Приложението Apple TV, достъпно лесно от LG Home Launcher, дава възможност на собствениците на LG TV да се абонират и да гледат Apple TV +, новата услуга за абонамент на Apple, която разполага с популярни Apple оригинални сериали като „Сутрешното шоу“, „Виж“, „Слуга " и " Малка Америка".
С приложението Apple TV собствениците на LG TV също могат да се абонират за канали на Apple TV - директни абонаменти за първокласни видео услуги, достъпни както онлайн, така и офлайн, без реклами, да осъществяват достъп до своята iTunes библиотека и да купуват или наемат над 100 000 филма и телевизионни предавания. Всичко се случва с едно натискане на бутона LG Magic Remote на дистанционното.
Телевизорите на LG предлагат на потребителите кинематографично изживяване с най-добрата картина и звук на пазара, за да съответстват на постоянно нарастващия брой програми от най-добрите световни доставчици на съдържание. С широка гама от заглавия, налични в Dolby Vision, приложението Apple TV е идеално допълнение към телевизорите на LG. Най-новите телевизори LG продължават да поддържат Dolby Vision, предлагайки на потребителите най-потапящото изживяване с наистина ярки цветове, по-голяма дълбочина и зашеметяващо реалистичен звук.
Телевизорите от 2019 г. на LG поддържат също Apple AirPlay 2, който позволява на потребителите да споделят съдържание от iPhone, iPad или Mac компютър директно на LG TV. Клиентите могат също да пускат музика на телевизора и да го синхронизират с други съвместими AirPlay 2 говорители навсякъде в дома. Поддържа се и Apple HomeKit, който позволява на потребителите лесно и сигурно да контролират телевизора си с приложението Home на своя iPhone или iPad или чрез глас с помощта на Siri, давайки им възможност да включат или изключат, да променят силата на звука и други.
Потребителите на LG TV вече могат да се наслаждават на Apple TV на всички OLED телевизори на LG от 2019, NanoCell телевизори /серии SM9X и SM8X/, а по-късно този месец приложението Apple TV ще се появи на избрани UHD телевизори /серия UM7X и UM6X/. Приложенията Apple TV и Apple TV + ще бъдат достъпни при пускането на телевизорите за 2020 и на телевизорите на LG 2018 по-късно тази година чрез надстройка и актуализация на фърмуера.
LG продължава да предлага най-доброто изживяване за домашно забавление чрез технологични иновации, които предоставят висококачествена картина и удобство на потребителите“, каза Парк Хионг-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „Приложенията Apple TV и Apple TV + ще достигнат до още повече телевизионни модели. По този начин ние отново демонстрираме своята решимост да задоволим нуждите на потребителите и да добавим стойност към нашите продукти.“

Няма коментари:

Публикуване на коментар