Translate

неделя, 2 февруари 2020 г.

Късметлийка от Пазарджик се сдоби с голяма награда от Lidl


Победителката спечели 100 продукта по случай откриването на 100-тния Lidl магазин в страната чрез специална игра в социалните мрежи

Иванка Велева от Пазарджик се сдоби с голямата награда от 100 продукта по избор от Lidl по повод откриването на 100-тния Lidl магазин в България чрез специална игра в социалните мрежи. В играта се включиха над 5000 души от цялата страна, които споделиха своите „селфи“ снимки в публикация в страницата на Лидл България във Facebook.
Печелившата от юбилейната игра на веригата беше изтеглена на случаен принцип в деня на откриването на магазина от Lidl кореспондентите - телевизионният водещ Даниел Петканов и шеф Таньо Шишков. На 30 януари Иванка получи специалната „стотачка“ на Lidl, която бе украсена с нейната печеливша снимка. В същия ден тя посети магазина на веригата в родния си град и заедно със семейството си подбра своите 100 продукта от Lidl. Изборът на семейството включваше разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, месни и млечни продукти, печива и сладки изделия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар