Гери
Турийска, Михаела Тодорова, Сократ Сократов, Миглена Каканашева и Къци Вапцаров
се изправят пред неочаквани кулинарни предизвикателства
Новият сезон на „Черешката на тортата“ готви
зашеметяващи приключения в кухнята с редица известни личности, на които този път шеф Манчев е приготвил
кулинарни задачи за всяка седмица, от 9 декември в 20.00 ч. в ефира на NOVA.
Старт на първото кулинарно дерби за сезона поставя очарователната
Гери Турийска, която като на игра с много експерименти, ще подготви страхотна
вечеря. На трапезата ще сложи слага няколко вида разядки, плато с морски
дарове, интересни предястия и сладко-солен десерт. Вечерта ще бъде изпълнена със
забавни игри и любопитни разговори, а завършекът обещава комична изненада
гарнирана със страхотни подаръци от грижовната домакиня. Неин помощник в
кухнята ще бъде съпругът ѝ Ясен.
Втора в ролята на домакин влиза Мис Плеймейт 2019 –
Михаела Тодорова. Сексапилната красавица разбива всички предразсъдъци и
приготвя впечатляваща българска вечеря. Менюто включва интересна салата,
пълнени сухи чушки, капама и бадемов крем за десерт. Ведрото настроение е
неотлъчно с компанията, а за финал Михаела е подготвила и тематична музикална
изненада.
В сряда зрителите ще влязат в модерния дом на модела
Сократ Сократов, където с помощта на негова приятелка, ще покаже „най-голямото
готвене“ в живота си. Двамата приготвят атрактивна салата, няколко предястия,
пуешко месо с гарнитура от тиква, сладък и солен картоф, както и оригинален
десерт – сладолед от плодове. Гостите ще се наслаждават на увлекателните
разговори и вкусната и страхотно поднесена храна. Накрая Сократ успява да
впечатли участниците и със своята изненада, която ги пренася на един красив
остров в Европа.
Миглена Каканашева-Мегз е четвъртият домакин в
„Черешката на тортата“. Тя кани гостите в родния си дом в град Раковски.
Помощник в кулинарното приключение е нейният любим, с когото приготвят
традиционна българска вечеря. Тя включва салата от розови домати, джолан с
картофи, а за десерт – тиквеник. Мегз започва с изненадите още с посрещането на
участниците, защото менюто, което е приготвила е не за петима, а за 85 души.
Това провокира разговори на тема благотворителност, а краят на вечерта е озвучен
с традиционна българска музика.
Няма коментари:
Публикуване на коментар