Translate

събота, 14 декември 2019 г.

УНИЦЕФ търси мотивирани кандидати за екипа си по фондонабиране „Шампиони за децата“


УНИЦЕФ предлага вдъхновяваща възможност за работа с кауза в екипа по фондонабиране. Над 20 младежи и студенти вече са били „Шампиони за децата“ и са подкрепили мисията на УНИЦЕФ за по-добро бъдеще за всяко дете.Инициативата подкрепят певиците Михаела Маринова и Йоана, както и актрисата Радина Думанян


УНИЦЕФ набира вдъхновяващи и мотивирани младежи, които да станат герои в екипа на „Шампиони за децата“ и да подкрепят мисията за по-добро бъдеще за всяко дете.  За младите шампиони това е чудесна възможност за кариера с кауза с гъвкаво работно време. Те са своеобразни посланици на работата на УНИЦЕФ в България - усмихнати и позитивни, те са директната връзка между дарителите и каузите, за които отиват дарените средства. Шампионите имат важната роля целогодишно да привличат повече съмишленици за общата кауза и да разширят семейството на УНИЦЕФ от редовни дарители. Като основна причина да кандидатстват за работа в екипа „Шампиони за децата“ младите хора изтъкват факта, че им „пука“. Търсят удовлетворение и смисъл в работата си, искат да бъдат част от положителната промяна за най-уязвимите деца в България.
Инициативата подкрепят певиците Михаела Маринова и Йоана, актрисата Радина Думанян, както и влогърите Magi San и Dimikask.
„ Ако ви се вършат добрини и мечтаете работата ви да има кауза – кандидатствайте и станете част от екипа на „Шампиони за децата“! Нека заедно подкрепим децата. Защото ни пука!“, коментира Михаела.
Най-лесно е да кажем, че това е работа на държавата и да не променим нищо – ако всеки от нас може да подобри с нещо състоянието на тези в нужда – длъжни сме да го направим“, споделя мотивацията си Йоана.
Много млади хора припознават себе си в образите на Хари по-добър, Мечо пук, Оле отвори очички или Питър план.
Искате да промените света, имате план за бъдещето и ви пука за децата на България - кандидатствайте за Шампион ТУК.
Повече информация за възможността за работа можете да откриете ТУК.


Няма коментари:

Публикуване на коментар