Translate

понеделник, 9 декември 2019 г.

CSR отличие за Мусала Софт на Европейските бизнес награди 2019


Мусала Софт e „Национален победител“ в Европейските бизнес награди 2019 /European Business Awards/ и получи приза за най-добра компания в България в категорията „Социална отговорност и екологично съзнание“ /Social Responsibility and Environmental Awareness/.
Компанията представи страната на заключителния кръг на Европейските бизнес награди, който се проведе на 3 и 4 декември във Варшава.
Компанията беше избрана за „Национален победител“ от независимо жури с членове бизнес лидери, политици и представители на научните среди в Европа.
Елена Маринова, президент на Мусала Софт, каза: „Тази награда е признание за постиженията ни в създаването на градивна, устойчива култура на лично и корпоративно равнище и на стремежа ни да мислим и действаме глобално, визионерски, в перспектива“.
Ивайло Къцарков, директор „Човешки ресурси“, който получи златния медал на церемонията във Варшава, добави: Отличието е признание за колегите ни, които, освен че създават страхотен софтуер, чрез инициативите на компанията се ангажират и с каузи, полезни за обществото, образованието и околната среда“.
Ейдриън Трип, изпълнителен директор на Европейските бизнес награди, поздрави Мусала Софт: „Мусала Софт е доказан лидер в своята област. Да бъдеш избран за „Национален победител“ означава, че си показал сериозна иновация и вдъхновяваща корпоративна култура, което те нарежда сред най-добрите компании в Европа“.
Европейските бизнес награди /https://www.businessawardseurope.com/ се провеждат за 12-а поредна година и основната им цел е да подпомагат развитието на силни и успешни бизнес общества из цяла Европа. Тази година в тях бяха разгледани кандидатурите на над 120 000 компании от 33 държави.

Няма коментари:

Публикуване на коментар