Translate

петък, 13 декември 2019 г.

Летящата Ивет Лалова в bTV Репортерите


Спортният журналист на bTV Димитър Тасев тества от първо лице „живота на спринт“ на най-бързата българка

В съботната вечер на 14 декември bTV Репортерите продължават да разкриват какво е да „влезеш в обувките“ на най-добрите български спортисти. Репортерът на спортната редакция Димитър Тасев и операторът Николай Кънчев ще пренесат зрителите в италианския град Риети, където тренира седмата най-бърза жена в света на 200 метра – Ивет Лалова. За първи път българската спринтьорка допуска журналисти в дома си и в тренировъчната си база, и то по време на един от най-тежките периоди в годината за атлетите. Сега тренировките са най-интензивни, като преобладават силовите натоварвания. 
Специално за зрителите, екипът на bTV прекара няколко дни в компанията на Ивет, съпруга ѝ Симоне и кучето Болт, за да разкаже една различна история, посветена на постоянството, шампионския хъс и голямото сърце на най-бързата българка.
Какво е да тренираш рамо до рамо с третата най-опитна спринтьорка, участвала на световен финал? Как живее Ивет Лалова в Италия и защо се чувства там не в дома си, а като на лагер -  отговорите на тези и много други въпроси от първо лице зрителите на bTV ще научат тази събота, от 19.30 ч., във филма на bTV Репортерите „Живот на спринт“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар