събота, 14 декември 2019 г.

JYSK България отвори - девети магазин в София


Това е и 30-ят обект на JYSK у нас и шести по ред само за 2019г.

Непосредствено преди празниците JYSK България откри своя магазин номер 9 в София на ул. „Коста Лулчев” 52, в търговски център Sky City.
Коледата в новооткрития обект подрани с множество изключителни оферти, атрактивни намаления и невероятен празник с музика, балони, скандинавски стил и много усмивки. В първите часове на откриването служителите на новия JYSK са подготвили и специални подаръци за първите 150 клиента, които направят покупка за минимум 20 лв.
Магазинът е подчинен на концепция 3.0., позната вече и от други обекти на JYSK България и представена за първи път у нас през май 2019 г. в Бургас. Целта е потребителите да могат да видят и усетят артикулите, предлагани в JYSK, в максимално реална среда. Тематичните зони за вдъхновение пък, позволяват на посетителите да експериментират с различни интериорни и екстериорни решения, както и да получат експертен съвет от служителите. По-просторните зони в магазина също са част от концепцията 3.0 и създават усещане за домашна атмосфера.
„С откриването на новия обект в Sky City Shopping Center, веригата достига до магазин номер 30 в България. Изминаващата 2019 година беше изключително сполучлива за JYSK България - с оборот от 59 млн. лева и печалба в размер на 4 млн. лева. Открихме 6 нови обекта. А сега добавяме и магазин номер 9 в столицата. Радваме се да бъдем все по-близо до нашите клиенти, които познават веригата от вече съществуващите магазини в София. Надяваме се да привлечем и нови клиенти, които да се възползват от нашите атрактивни оферти всяка седмица”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK България и Румъния.
„Готови сме да посрещнем клиентите си със селекция от качествени артикули, модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големите намаления, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, и стигнем чак до мебелите и декорациите за дома, сподели управителят на 30-тия магазин на веригата в България.
JYSK България отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Веригата продава почти 5 милиона матраци и повече от 10 милиона възглавници всяка година. Богатата гама продукти за целия дом - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня, прави JYSK лидер на пазара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар