Translate

понеделник, 9 декември 2019 г.

Димитър Калайджиев напусна „Фермата: Нов свят“ след инфарктен дуел


Красимир Джунов победи най-близкия си приятел в последната битка на Арената 

Последният дуел на Арената във „Фермата: Нов свят“ започна с приятелска целувка и завърши с горчива раздяла между двамата близки приятели Красимир Джунов и Димитър Калайджиев. Автомонтьорът успя да защити мястото си в шоуто и след неочаквани обрати победи младия бизнесмен с финален резултат от 9 на 6 точки.
След спортсменското начало, в което дуелистите се прегърнаха и получиха подкрепата на любимите си жени – Паулина и Красимира, двамата се превърнаха в истински врагове на Арената. Това се случи след прецедент в третата битка „Пъзелът на Фермата“, която завърши с разлика от едва секунда и половина в полза на Митко. След като обявиха победата му в играта, водещите съобщиха, че представител на продукцията е забелязал, че Димитър е извадил с един пирон по-малко от опонента си и така резултатът се компрометира.
„Това е изцяло наша грешка, въпрос на недоглеждане. Нямаше да го дискутираме, ако разликата във времето на Димитър и на Краси не беше под 2 секунди. Не оставяме нищо скрито от вас, уважаеми зрители, и затова дискутираме този проблем открито. Минахме през всякакви варианти, за да решим какъв да бъде развоя на тази битка, но оттук нататък не можем да преценим без дуелистите“, обърнаха се към Митко и Краси водещите. Иван и Андрей предложиха няколко сценария за продължаване на играта. Краси избра битката да бъде изиграна отново, но Митко предпочете да подари на опонента си трите точки и да продължат състезанието с 4-та и 5-та битка.
„Никога не съм бил във „Фермата“ за парите или за финала, така че просто му давам точките на него. Не искам да делим точки в игра, която аз съм спечелил“, двусмислено коментира Митко. Той отговори вярно на всички въпроси от Алманаха, с което поведе в резултата с 6 на 4 точки, но изходът от дуела бе решен в петата битка, която Краси завърши с над минута по-бързо и прибави пет точки за финалния резултат от 9 на 6 в негова полза. Победата автоматично му донесе и титлата „фермер на седмицата“, както и привилегията да посочи кой от останалите участници ще бъде първи дуелист в поредицата от вътрешни елиминационни битки, които ще се разиграят на територията на стопанството в последната седмица на шоуто.
На сбогуване Краси целуна ръката на Митко и му предложи да пият заедно от дамаджаната с вино. Младият бизнесмен не успя да прикрие разочарованието си от загубата на Арената и не спести обвиненията към близкия си приятел.
„Яд ме е за Красимир, защото потъпка достойнство и честта си и не показа да уважава себе си. Донякъде го разбирам, защото парите са му на всяка цена, но трябва да имаш поне малко самоуважение. Той е малка душа“, ядосано коментира Митко, според когото Краси е готов на всичко в борбата за голямата награда от 100 000 лева.
Финалната 14-та седмица във „Фермата: Нов свят“ ще изправи един срещу друг всички останали в стопанството участници във вътрешните елиминационни битки. Кой ще бъде първият финалист в пети сезон на шоуто ще стане ясно тази вечер, от 21.00 часа, по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар