Translate

петък, 13 декември 2019 г.

Маргарита, Веселка, Сами и Краси са финалисти във „Фермата: Нов Свят“


Те ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на големия финал на шоуто

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Сами Хоссни и Красимир Джунов ще се борят за голямата награда от 100 000 лева на финала на пети сезон на „Фермата“. Четиримата извоюваха местата си  след поредица от три елиминационни дуели на малката Арена в стопанството през последната седмица на шоуто.
След разпределяне на опонентите в решаващите битки амбициозна учителка Маргарита остана без съпернички и автоматично се класира на финала. Многодетната майка Веселка стана втората жена финалист, след като  разгроми два пъти по-възрастната от нея филоложка Дана Виткова. По този начин тя отстрани не само нея, но и дъщеря й Велислава Димитрова, с която влязоха като един играч в шоуто.
Автомонтьорът Красимир Джунов осигури мястото си на финала  като показа превъзходство в тежка битка със софтуерния инженер Димитър Караиванов.
Последният, четвърти претендент за титлата, е фитнес треньорът Сами Хоссни. Той удържа категорична победа срещу военния Станислав Борисов. Двамата най-добре подготвени физически мъже влязоха в убийствена схватка с тежки изпитания, които буквално ги оставиха без дъх. Сами се оказа по-силен и спечели, а Станислав стана последният участник, напуснал стопанството преди големия финал. Той си тръгна с високо вдигната глава, подкрепян от останалите финалисти, които го нарекоха „гордост за България“, „смело сърце“ и „истински воин“.
На 14 декември, от 20.00 часа зрителите на bTV ще проследят на живо битката на четиримата финалисти. В събота вечер феновете ще изберат кой от тях е най-достоен да спечели наградата от 100 000 лева чрез смс гласуване, за което линиите ще бъдат отворени по време на последния дейли епизод на шоуто в петък. Зрителите ще имат по-малко от 24 часа да решат кой е техният фаворит и да го подкрепят.
Победителят в пети сезон на най-гледаното риалити ще бъде най-комплексният и умел победител в българско риалити досега. Той ще бъде определен по 3 различни един от друг компонента, които ще станат ясни в събота.
За втора поредна година големият финал на „Фермата“ ще може да бъде проследен и на уебсайта на предаването fermata.btv.bg, където благодарение на 360-градусова камера феновете ще получат ексклузивен поглед към всичко, случващо се пред и зад кадър, в реално време.
Кой от четиримата финалисти ще грабне голямата награда от 100 000 лева, ще стане ясно на 14 декември по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар