Translate

четвъртък, 15 август 2019 г.

"Фотоваканция" - събитието, което събира хора обичащи фотографията


Между 19-ти и 23-ти септември в СОК Камчия, ще се проведе 25-то издание на едно от най-големите фотографски събития в България

Ако се занимавате с фотография, то е вероятно да сте чували за Фотоваканция. От 1995 година насам Фотоваканция споделящи страстта към фотографията на бреговете на Черно море за няколко дни изпълнени с лекции, изложби, конкурси, море, пясък и множество поводи да научавате, да споделяте и да се забавлявате.
Програмата тази година ще е изградена около три интересни творчески предизвикателства, които ще подтикнат участниците да експериментират в различни жанрове. Всяка тема ще бъде поднесена като отделен конкурс, с атрактивен награден фонд.
"Искаме да поканим участниците в една игра, която ще ги изкара от зоната им на комфорт, ще предизвика въображението им и ще им предостави нов интересен поглед върху фотографията, която правят. Вярваме, че ще е много забавно, а и наградите, които сме подготвили ще са приятно допълнение към преживяването", споделя Емануил Трейман един от организаторите на събитието. 
В програмата са включени и интересни лекции на проф. Христо Кафтанджиев, който ще  запознае участващите по увлекателен начин с различни аспекти на визуалната комуникация. Темите, които ще представи през тази призма са "Сексът и насилието", "Хуморът" и "Високите технилогии". Димитър Христов пък ще представи своя разработка, която позволява фотографското изображение да се превърне в музика и буквално ще свири фотография.
Събитието ще предостави възможност и да тествате най-новата техника от водещи производители, както и да се включите в различни фотосесии, във времето, което желаещите ще пренебрегнат плажа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар