Translate

петък, 16 август 2019 г.

Теленор ще излъчи на живо в приложението MyTelenor концерта на Орлин Павлов на Гребната база в Пловдив


Теленор ще излъчи на живо в мобилното си приложение MyTelenor концерта на Орлин Павлов на Гребната база в Пловдив. Музикалното събитие е на 28 август, като ще бъде заснето с Huawei P30 Pro, благодарение на мощния му нощен режим и широкоъгълна камера, като излъчването ще се случи с помощта на 5G технологията.
Телекомът пуска 3000 безплатни виртуални места за концерта, които ще дадат достъп до излъчването. Клиентите на Теленор, които желаят да запазят виртуално място, могат да го направят през специалния банер в приложението MyTelenor до изчерпване на количествата. В деня на събитието те ще могат да се присъединят към концерта през приложението MyTelenor и ще могат да гледат излъчването и през WiFi мрежа.
Концертът на Орлин Павлов ще е първото по рода си събитие в България, което ще е на специално изградена сцена от плаващи понтони. За изграждането ѝ се грижат хората, които през 2016 г. бяха в основата на построяването на инсталациите за проекта „Плаващите кейове“ на артиста Кристо Явашев. Заедно с Орлин Павлов, на сцената на концерта ще се качат и някои от любимите български изпълнители като Белослава, Любо Киров, Влади Ампов – Графа и Бобо.
По време на концерта ще бъде заснета и финалната сцена на българския филм „Завръщане“, който се снима в партньорство с Теленор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар