Translate

петък, 16 август 2019 г.

Морските Оскари ще бъдат връчени на 30 август в Арт комплекс Анел


Едно от най-значимите събития за Черноморието - четвъртото Българско председателство на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество /ЧИС/, проведено от 26-28 юни 2019 г. в София, е финалист за петото издание на Морските Оскари. Златните статуетки ще бъдат връчени на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей - Арт комплекс Анел в Созопол, информират организаторите от ВИП Комюникейшън.
Меценатът на родното изкуство - поетът-колекционер Ангел Симеонов, и неговият Арт комплекс АНЕЛ в Созопол ще бъдат домакини на най-мащабното събитие за Черноморския регион - Black Sea Lifestyle Awards 2019, съобщават организаторите от VIP Communication. Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей.Васил Петров и Силвия Кацарова, ще бъдат част от престижното събитие и ще изпълнят песни, по стихове на мецената. Сцената ще бъде изградена над морето на скалите, между авторските творби на редица майстори на българската скулптура. Ангел Симеонов е автор на песните на легендарни музикални звезди, сред които Йорданка Христова, дует Ритон, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и много други.  В колекцията му са подредени творби на Светлин Рycев, Вежди Рашидов, Николай Янакиев, Гeоpги Божинов-Слона, Димитъp Казaков-Неpон, Генко Генков и други.
Петото издание на Черноморските Оскари за първи път ще е с международно участие – ще бъдат номинирани компании от целия Черноморски регион.
По време на церемонията на 30 август на една сцена ще бъдат събрани 
най-успешните в бизнеса, туризма и културата, допринесли за развитието на родното крайбрежие.
Ще бъде представена и социалната кампания на PR-
агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
В първия етап на кампанията бяха дарени средства на Ученическия парламент към професионална гимназия „А.С.Попов“ в София за заснемането на филма „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“. Той ще бъде излъчен и по време на събитието.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар