Translate

понеделник, 12 август 2019 г.

Италианският хит „Страх да обичаш“ от 12 август по bTV


Една от най-гледаните телевизионни продукции на Rai 1 – Страх да обичаш /Paura d'amare/, ще развълнува зрителите на bTV от 12 август. Всеки делничен ден от 16.00 часа феновете на романтичните сериали ще станат свидетели на това как най-големият враг на любовта и радостта от живота се нарича страх!
Стефано Лои има всичко – красива жена, две прекрасни деца и президентския пост във фармацевтичната империя „Лойфарма“ със седалище в Торино. Но в един момент съдбата решава да му обърне гръб.
Една нощ жена му Ема умира в катастрофа. „Перфектният“ живот на Стефано се изпарява за един миг, а взаимоотношенията между него и още малките му деца напълно се объркват. Той се отдалечава от всичко, което преди му е било скъпо, а животът му губи смисъл. Докато не се появява Азия – много по-млада от него жена, която е останала сираче, скромна и далеч от лукса и блясъка, в който е израснал Стефано. А Азия от детегледачка на децата на Стефано малко по малко покорява сърцето му.
Двамата нямат нищо общо помежду си, а различията в характерите им изглеждат непреодолима пречка, но любовта не се интересува от характери. Връзката им ще срещне много препятствия, които изглеждат непреодолими. Семейството и висшето общество, част от което е Стефано, не може да приеме, че една беднячка ще стане част от техния свят. Но Азия е наистина специално момиче, което със своята невинност и енергия успява да покори семейство Лои и да спечели любовта на децата на Стефано.
Сенки от миналото на семейството на Стефано започват да изплуват, а някои от роднините правят всичко възможно да докарат компанията до фалит. Елиде – вдовицата на брата на Стефано, дърпа конците в интригите, особено след като от затвора излиза жената, обвинена за убийството на Томазо – брат на Стефано...
За филма:
Оригинално заглавие: Paura d'amare /2010/
Държава: Италия
Режисьор: Винченцо Терачано
В ролите:
Стефано – Джорджо Лупано
Азия – Ерика Банки
Мирела – Барбара Ливи
Карлота – Розабел Лауренти Селърс
Томи – Дарио Фиорика
Париде – Марко Фалагуаста
Симона – Ивана Лотито
Джулиана – Клотилде Сабатино
Олга – Тереза Ачербис
Елиде – Ида ди Бенедето

Няма коментари:

Публикуване на коментар