Translate

четвъртък, 15 август 2019 г.

В разгара на лятото Lidl кани на прохладна разходка в планината


Технологията BIONIC FINISH® ECO предлага незаменим комфорт в екипировката за цялото семейство

В сезона на слънцето и приключенията, Lidl помага в избора на почивка с чудесните си нови предложения за разходка в планината. От 12 август до изчерпване на количествата във всички магазини от веригата любители и ентусиасти могат да намерят страхотна планинска екипировка и аксесоари за цялото семейство.
Предложенията включват разнообразие от продукти с характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена. Спортните Softshell якета с марка Crivit не задържат вода и петна, благодарение на технологията BIONIC FINISH® ECO, която предпазва текстилните изделия от вода и замърсяване. Освен това материята е дишаща, еластична и ветроустойчива. Якетата се предлагат в различни десени и размери както възрастни, така и за деца. Спортни панталони, както и дъждобрани, обработени по същата технология, предлагат допълнително удобство за планинската разходка, отново защитени от вода и замърсяване.
Всеки планинар знае колко важни са обувките в планината, за да е спокойна и безпроблемна разходката. Затова Lidl предлага и удобни туристически обувки за големи и малки – водоустойчиви, от дишаща материя, с анатомично оформена стелка и здрава подметка, които са подходяща за различни терени.
Предложението за отдих в планината се допълва от туристически щеки - леки, стабилни и удобни, компактни раници /със защитен калъф при дъжд/, спортни клинове и най-различни аксесоари – очила, слушалки, led осветление и други, които със сигурност ще бъдат полезни по време на прехода.
Повече за продуктите и технологията BIONIC FINISH® ECO можете да намерите на www.lidl.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар