Translate

неделя, 3 март 2019 г.

Lenovo™ представя по-умни технологии за един по-свързан свят – от устройства до центрове за данни


На Международното изложение MWC 2019 Lenovo затвърди визията си да направи умните технологии достъпни за по-широк кръг от потребители и да ги въведе в ера на интелигентна трансформация, представяйки на пазара нови продукти от  портфолиото си – от персонални компютри и смарт устройства до напреднали технологии и решения за центрове за данни.
Най-новата серия продукти включва интелигентни устройства, сред които са нови персонални компютри от линиите ThinkPad™, IdeaPad™ и IdeaCentre™, както и най-новите смартфони от семейството на Motorola, включващи moto g и moto z с 5G Moto Mod – първият, който се настройва на 5G. Бизнесът с центрове за данни на Lenovo представи и новия сървър ThinkSystem SE350, който е част от семейство бъдещи предложения наред с новите Edge Computing и IoT (интернет на нещата) компютърни решения.
Интелигентни мобилни компютърни решения за бизнеса

Lenovo представи най-новите допълнения към серията ThinkPad: T490s, T490, T590, X390 и X390 Yoga™. До момента в света са продадени над 140 млн. броя ThinkPad от продуктите, в основата на които винаги са дизайна и инженеринга, създаването на доверие у крайните потребители чрез сигурност от най-висока степен, издържливост и гарантирането на първокласно мобилно изживяване. За 2019 г. възприехме принципи за Интелигентна свързаност чрез основополагаща инженерна философия. Анализирайки всички аспекти на потребителското преживяване, ние се съсредоточихме върху иновации, които добавят стойност:
·         ThinkShield с функционалности като ThinkPad PrivacyGuard с PrivacyAlert и защита на уебкамерата сThinkShutter, налични на повечето модели
·         Нов съвременен ThinkPad BIOS с нови функционалности, включително възможност за self-healing
·         Високоскоростен WWAN за най-добра свързаност с до Gigabit-ови скорости с Fibocom L860-GL CAT16 LTE на T490
·         T490s, X390 и X390 Yoga са с най-новия Intel® Wi-Fi 6 Gig+
·         Dual микрофони с четириметров обсег и реални 360o
·         HDR екран с Dolby Vision™ поддръжка за всички модели от T-серията
·         Нов 400-нитов екран с ниска консумация на енергия, наличен за T490s и T490
·         Най-новите Intel Core™ процесори 8-мо поколение
   ® 10 и Lenovo 14e Chromebook™, целящи да увеличат производителността на вашите служители. Именно служителите имат ключов принос в рамките на големите корпоративни сегменти като търговия, хотелиерство, туризъм и производство, но често са пренебрегвани при разпределението на персоналните компютри в рамките на компаниите. Осигурявайки им Lenovo 14w и 14e Chromebook лаптопи, фирмите могат да отключат истинския им потенциал и да подобрят ефективността на тяхното сътрудничество и принос в рамките на компанията.
Lenovo обяви и новия ThinkVision M14 мобилен екран и слушалките X1 ANC, целящи да максимизират гъвкавостта на екипната работа между служителите, работещи отдалечено. M14 позволява работа с  по-голяма площ на екрана и лесно споделяне на съдържание в движение. Слушалките X1 ANC са професионално настроени от  Dolby®, за да осигурят подобрена работа при комуникации и гласови команди.
Lenovo Tab V7 - ултрапреносим таблет и смартфон в едно

Сега потребителите в движение могат да получат най-доброто и от двата свята – благодарение на новия ултрапреносим Lenovo Tab V7. Той комбинира предимствата на Android™ таблет, включително батерия, която издържа цял ден, страхотен звук и огромен 6,9-инчов IPS Full HD екран, с преимуществата на смартфон, с който можете да говорите, да изпращате съобщения и да използвате данни, независимо къде се намирате2 – и всичко това на достъпна цена. Той е страхотен вариант за селфи поколението – предните и задни камери правят зашеметяващи снимки.
Точно навреме за пролетта Lenovo представя нова линия на своите потребителски персонални компютри Windows 10 IdeaPad и IdeaCentre, които предлагат на учениците, студентите, младите професионалисти и семействата повече опции в дизайна и по-голяма стойност при ежедневните дейности и свързаност – без това да се отрази сериозно на портфейла ви.
Новият ултратънък лаптоп IdeaPad S540 се предлага в 14-инчов и 15-инчов размер и изцяло алуминиева кутия. Той съчетава по-добра производителност с по-голяма преносимост и по-дълъг живот на батерията3. Това позволява на потребителите да работят повече и по-ефективно, докато са в движение.Въоръжен с най-новия Intel Core i7 процесор 8-мо поколение с до NVIDIA® GeForce® MX250 GPUs или опция за мобилен процесор до AMD® Ryzen™ 7 3700U с видеокарта Radeon™ RX Vega 10, IdeaPad S540 разполага с повече от достатъчно мощност за
 гледане на филми, работа с текстови файлове и онлайн пазаруване. Той предлага и до 12 часа живот на батерията с технология RapidCharge , която осигурява до 2 часа употреба със зареждане около 15 минути.
IdeaPad S540 се предлага в три цвята, включително тъмно синьо, медно и минерално сиво, а елегантният му профил е с по-тънки кантове около брилянтен опционален Full HD IPS дисплейВ съчетание със системата от говорители Dolby Audio™ IdeaPad S540 осигурява силен и ясен звук през говорители, проектирани специално от Dolby. Когато не го ползвате, просто плъзнете интегрирания TrueBlock върху камерата за допълнителна защита и сигурност на личното ви пространство.
По-малкият брат на IdeaPad S540 е новият IdeaPad S340, който е с още по-тънък и по-лек профил отпреди и се предлага в четири впечатляващи цвята и опции за 14-инчов или 15-инчов размер. Този ултратънък лаптоп е и по-мощен с процесор Intel Core i7-8565U до 8-мо поколение и до NVIDIA GeForce MX250 GPUs или пък опция за мобилен процесор до AMD Ryzen 7 3700U с видеокарта Radeon RX Vega 10.
С функционалностите, използващи изкуствен интелект в Amazon® Alexa® и Microsoft® Cortana®,IdeaPad S340 е и по-умен – с него потребителите могат да си насрочват срещи, да получават напомнящи съобщения или да съставят списъци със задачи с Cortana. Или пък да поискат да пазаруват, да чуят новините или да контролират музиката и умните си устройства за дома с Alexa.
Тънкият и мултифункционален лаптоп 2-в-1 IdeaPad C340 е близък братовчед на ултратънките лаптопи IdeaPad S540 и S340. Той предлага живот на батерията до 8 часа с технологията RapidCharge за бързо зареждане, поддръжка на Active Pen писалка за избрани модели за удобно скициране или писане, независимо къде се намирате, и опционален интегриран четец за пръстови отпечатъци за бърз и лесен
достъп до компютъра. IdeaPad C340 се предлага в 14-инчов и 15-инчов размер с три невероятни цвята и може лесно да се трансформира от лаптоп за писане на по-дълги имейли и таблици в таблет за гледане на видеа, докато пътувате за работа.
Новото семейство потребителски персонални компютри се допълва от новия  all-in-one десктоп IdeaCentre AIO A340. Проектиран да пасва идеално в почти всеки съвременен дом или офис, новият IdeaCentre е с елегантни цветови опции – бизнес черно или бяло – и с по-голям 22-инчов или 24-инчов Full HD екран с по-тънки кантове. Създаден за семействата и професионалистите, които искат компактен домашен десктоп или надежден работен десктоп за малкото си работно място или домашен офис, IdeaCentre AIO A340 е с процесор до Intel Core i5-8400T и AMD Radeon 530 или интегрирана видеокарта, или възможност за процесор AMD A9-9425 до 7-мо поколение с видеокарта AMD Radeon 530 за ежедневна работа или работа с компютър у дома като например сърфиране в интернет, размяна на имейли, оформяне на бюджети, редактиране на снимки и др. Минималистичната му модерна стоманена стойка за монитора се отличава от морето традиционни десктопи и грациозно се вписват в работното място или жилищното пространство.
Съчетайте новите персонални компютри IdeaPad или IdeaCentre с новите слушалки Yoga ANC, създадени за поглъщащо изживяване или висока производителност. С хибридните си ANC (активно елиминиране на шума) и ENC (елиминиране на околния шум) микрофони с гласова помощ и драйвъри, настроени от Dolby, които могат интелигентно да филтрират фоновия шум при обаждания, слушалките Yoga ANC звучат също толкова добре, колкото изглеждат.
Цени и наличност в Европа, Близкия изток и Африка
Всички продукти се очаква да бъдат налични на www.lenovo.com.
        ThinkPad T490s се очаква да бъде наличен от април 2019 г. на цена €1099 без ДДС.
        ThinkPad T490 се очаква да бъде наличен март 2019 на цена  €969 без ДДС.
        ThinkPad T590 се очаква да бъде наличен от март 2019 на цена €949 без ДДС.
        ThinkPad X390 се очаква да бъде наличен от април 2019 на цена €999 без ДДС.
        ThinkPad X390 Yoga се очаква да бъде наличен от май 2019 на цена €1149 без ДДС.
        Lenovo 14w with Windows 10 се очаква да бъде наличен април 2019 на цена €299 без ДДС.
        Lenovo 14e Chromebook се очаква да бъде наличен април 2019 на цена €279 без ДДС.
        ThinkVision M14 се очаква да бъде наличен от юни 2019 на цена [€229 с ДДС].
        Слушалките X1 ANC се очаква да бъдат налични от юни 2019 на цена [€158 с ДДС].
        Слушалките Yoga ANC се очаква да бъдат налични от юни 2019 на цена €158 с ДДС.
        Lenovo Tab V7 се очаква да бъде наличен от април 2019 на цена €249 с ДДС.
        14-инчовият AMD-базиран IdeaPad S540 се очаква да бъде наличен от април 2019 на цена €799 с ДДС. 14-инчовият Intel-базиран IdeaPad S540 се очаква да бъде наличен от март 2019 на цена €899 с ДДС. 15-инчовият Intel-базиран IdeaPad S540 се очаква да бъде наличен от април 2019 на цена €899 с ДДС.
        14-инчовият и 15-инчовият AMD-базиран IdeaPad S340 се очаква да бъде наличен от април 2019 на цена €549 с ДДС. 14-инчовият и 15-инчовият Intel-базиран IdeaPad S340 се очаква да бъде наличен от март 2019 на цена €599 с ДДС.
        14-инчовият AMD-базиран IdeaPad C340 се очаква да бъде наличен от април 2019 на цена €599 с ДДС. 14-инчовият и 15-инчовият Intel-базиран IdeaPad C340 се очаква да бъде наличен от март2019 на цена €599 с ДДС.
        22-инчовият AMD и Intel-базиран IdeaCentre AIO A340 се очаква да бъде наличен от март 2019 на цена €499 с ДДС. 24-инчовият Intel-базиран IdeaCentre AIO се очаква да бъде наличен от март 2019 на цена €599 с ДДС.



 


 


Няма коментари:

Публикуване на коментар