Translate

сряда, 2 май 2018 г.

7 от 10 жени обмислят козметична процедура


58% от дамите искат да променят контура на тялото си

Според проучване на Американското дружество за дерматологична хирургия* 7 от 10 жени обмислят естетична процедура, като процентът се е увеличил двойно от 2013 г. насам. Причините, поради които дамите искат да се подложат на естетична процедура, са желанието "да се чувствам по-уверена", последвана от желанието да "изглеждам толкова млада, колкото се чувствам или по-добре за моята възраст" и да "се чувствам по-привлекателна". Най-голям е интересът на дамите относно контуриране на тялото  - 58%, следван от желанието за изглаждане на бръчки или стягане на кожата - 57%. Благодарение на иновативните технологии в естетиката, тези реултати могат да бъдат постигнати, без инвазивна намеса. Ефектът от процедурите с апарат, който използва мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле, обикновено е видим още от първата процедура.
Мултиполярната радиочестота доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, която се третира и няма разсейване в други части на тялото. Уникалното на мултиполярната радиочестата спрямо останалите, е че се награвят няколко слоя в дълбочина, без риск от изгаряне. Високата температура в дълбоките слоеве изтънява мембраната на мастната клетка и пропуска  аминокиселините, които се намират в нея. Така мастната клетка намалява обема си, което намалява сантиметрите на третираната зона. Продължителното нагряване на мастната клетка може да доведе до апоптоза (унищожаване на мастната клетка, което води до трайно отслабване). Загряването синтезира производството на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.
Пулсиращо електромагнитно поле (PEMF) е иновативен нетермален механизъм, който за пръв път влиза в естетиката. Пулсиращите електромагнитни полета образуват нови кръвоносни съдове в третираната зона, а хранителните продукти и кислород достигат по-лесно до клетките. Засилва се тяхната регенерацията, същевременно кожата добива здрав, добре кръвоснабден, ален вид. Третират се успешно зони със засилено задържане на лимфа.
За дамите, които искат да се чувстват по-уверени и привлекателни, на българския пазар се предлага апарат, който изпозлва мултиполярна радиочестота и пулсиращо електромагнитно поле, давайки желаните резултати. Той дава ефективно решение за контуриране на тялото, редуцирайки или премахвайки целулита, мастните натрупвания и стягайки отпуснатата кожа. Venus Legacy™ е медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита, който използва технологията 4D™. С него се намалява или премахва целулитът, редуцират се мастните натрупвания, като същевременно се стяга кожата и се оформя контурът на тялото. Тази процедура може да се прилага на задни части, бедра, корем и паласки. Предимството на Venus Legacy™ е, че има отделни апликатори за лице, които действат за възстановяването на отпуснатата кожа на шията, редуцират двойната брадичка, изглаждат бръчките на лицето и премахват тъмните кръгове. Терапиите са абсолютно безопасни и безболезнени, нямат възстановителен период. Благодарение на тях, всяка дама може да постигне желанието си да изглежда толкова млада, колкото се чувства.
--------
* Survey of American Society for Dermatologic Surgery 2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар