Translate

сряда, 25 февруари 2015 г.

The LG Watch Urbane следва стриктно стъпките на LG Watch R




първият смарт часовник с цял Plastic OLED (P-OLED) кръгъл дисплей, който LG пусна на пазара през октомври 2014 г.
Докато LG Watch R бе проектиран за активния човек, LG Watch Urbane е по-официален и с по-тънък профил, което го прави перфектен както за мъже, така и за жени. Напомнящ луксозен ръчен часовник,LG съчетава класически дизайн с иновативни функции, за да внесе стил и удобство в ежедневието, като в същото време вдига летвата на високите стандарти, наложени от неговия предшественик.
LG Watch Urbane е изграден със същия 1.3 инчов цял P-OLED кръгъл дисплей като LG Watch R, но има по-тънък панел, който изгражда елегантния му вид. LG Watch Urbane има всички отличителни белези на изискан ръчен часовник, което го прави перфектен моден аксесоар.Корпусът му от неръждаемата стомана се предлага в полиран сребърен и златен завършек и е допълнен с красиво обшита каишка от естествена кожа за класически вид. Каишката може да бъде заменена с всяка друга кожена каишка или метална верижка с ширина 22 mm, за да подхожда на всеки поводили настроение.Всичко това се захранва от интуитивен интерфейс, който прави LG Watch Urbane съвместим със смартфоните, имащи операционна система Android 4.3 и нагоре.
Също като G Watch R, най-новият смарт часовник на LG с Android Wear притежава вграден PPG сензор, който следи показателите на сърдечната дейност и измерва средни стойности на пулса по време на тренировки. Режимът Always-On показва в затъмнен режим часа на дисплея по всяко време, като по този начин спестява батерия.

Основни характеристики:

-Процесор: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
-Операционна система: Android Wear™
-Дисплей: 1.3-инчовP-OLED дисплей (320 x 320, 245ppi)
-Размери: 45.5 x 52.2 x 10.9мм
-Памет: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
-Батерия: 410mAh
-Сензори: 9-Axis (Жироскоп/ Акселометър/ Компас) / Барометър /
-PPG (сензор за измерване на сърдечна дейност)
-Цветове: златен / сребърен
-Други: прахо и водо устойчивост (IP67)

Няма коментари:

Публикуване на коментар