Translate

четвъртък, 19 май 2011 г.

Д-р Георги Кръстев е новия председател на Пловдивската колегия на БЛС

На 13.05.2011 г. отчетно-изборното събрание на Районната лекарска колегия в Пловдив, наброяваща 3500 лекари, категорично подкрепи кандидатурата на д-р Георги Кръстев и той беше избран за председател на колегията във втория по големина университетски център в България.
Д-р Кръстев има дългогодишен опит на ръководни длъжности в организацията, като два мандата е заместник-председател на РЛК Пловдив. През периода 2005-2008 г. е член и на Управителния съвет на БЛС в екипа на д-р Андрей Кехайов. Той е сред ръководните кадри на БЛС, които винаги са отстоявали принципни позиции, били са последователни в действията си и не присъстваха на незаконно свикания от министър Желев в началото на 2009 г. събор на БЛС.
Така лекарите от Пловдивската колегия показаха, че ценят тези свои представители, които имат реален принос и активно се борят за подобряване на здравната ни система. Този вот буди оптимизъм защото е единствения шанс целостта на съсловната организация да бъде запазена и да се увеличат възможностите й да работи в полза на всички лекари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар