Translate

събота, 21 май 2011 г.

М3 Communications Group бе отличена за най-добрата в Източна Европа за 2011 година

На бляскава церемония в президентския дворец „Храдчани“ в Прага на 19 .05 .т. г.

М3 Communications Group, Inc. получи от The Holmes Report отличието си за най-добра PR агенция в Източна Европа за 2011 г.Компанията бе номинирана след независимо проучване на авторитетни експерти сред хиляди компании в целия регион.
Наградата бе връчена на Максим Бехар лично от основателя на проучването и легенда в оценките си за PR бизнеса по света Пол Холмс.
Отличието е признание за нас, за българския PR бизнес, за цяла България. Щастлив съм и много съм горд, че запърви пътбългарска компания е отличена от The Holmes Report – една от най-големите и най-влиятелните независими изследователски организации в света“, каза управителят на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар. „Благодаря на екипа и на клиентите на компанията – заслугата за този успех е на всички!“, допълни той.

  M3 Communications Group, Inc. бе една от номинираните за финалите на SABRE Awards 2011 с проектите „За жените в науката” за L'Oreal и „Пресичай на сигурно” за Пощенска банка.
----------

За The Holmes Report:
The Holmes Report е най-авторитетният анализатор и оценител на консултантския пазар в света. Създадена през 2000 година от Пол Холмс, международно признат експерт с над 20-годишен опит в проучване на бизнеса, The Holmes Report е институцията, чиято оценка е най-високото признание, която една компания може да получи в тази област. EMEA SABRE Awards са част от The Holmes Group и са признание за най-добрите PR компании в Централна и Източна Европа.


За M3 Communications Group, Inc.:
M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., e водеща компания за пълно комуникационно обслужване.

За последните 16 години M3 Communications Group, Inc. е реализирала повече от 2500 проекта за приблизително 185 клиента в различни бизнес сфери.
Сред ключовите клиенти са: CEZ Bulgaria, Danone, Lockheed Martin, L’Oreal, TNT, Borika-Bankservice, Astra Zeneca, Alpha Bank, Michelin, Intracom, IBM, Tishman, Cleves, NERA Networks, Adecco и много други.
От август 2000 г. M3 Communications Group, Inc. е част от най-голямата в света PR верига Hill & Knowlton Inc., която съществува от 1927 г. и има 74 офиса в 42 страни.

1 коментар: