Translate

четвъртък, 7 март 2019 г.

Lenovo с 23 награди на MWC в Барселона


Компанията представи интелигентна трансформация, иновации, приобщаване и суперкомпютри на събитието

Lenovo представи иновативни технологии в областта на "интелигентната трансформация" в Барселона, за които получи 23 приза. Специална видео инсталация показа ангажимента на компанията към свързаните помежду си възможности на изкуствения интелект.
Освен новите хибридни устройства и изграждане на диктуващи стандартите суперкомпютри, Lenovo инвестира и в полагане основите на 5G интернет (IoT), както и във въвеждането на разширени реалности в класната стая.
Компанията сподели пред гостите на събитието за част от своите ценности и корпоративна визия, споделяйки и за основните си ангажименти към клиентите и партньорите. Lenovo възприема всички тях за своя основа, но всъщност те са и зъбци на колелото в тази непрестанно развиваща се компания. Ето и част от иновациите, представени на международното изложение:
5G: Ново измерение на скоростта
5G вече е тук и обещава безпрецедентна скорост и по-малко забавяне, за което мечтаят всички геймъри. Moto Z3 e първият телефон в света, който поддържа 5G свързаност. Прилежащият му модул 5G moto mod увеличава скоростта до 10 пъти - само с едно щракване. Това означава, че за броени секунди можете да свалите цял 4k филм. С 5G модула вече сте подготвени за 5G.
Високопроизводителни компютри: с 13 трилиона операции в секунда, Lenovo предоставя решение за най-големите предизвикателства пред човечеството
Суперкомпютърът MareNostrum 4, който е определен за най-стилният суперкомпютър в света, се намира в реставрирана църква от XIX в. в покрайнините на Барселона. Той изпълнява 13,677 трлн. операции в секунда, за да реши най-големите предизвикателства пред човечеството, включително климатичните промени.
Изкуствен интелект и Big Data: самоуправляемите устройства вече са факт
Интернет на превозните средства (IoV) – самоуправляеми, ефективни и свързани. Lenovo Connect осигурява умни IoV решения, които помагат на клиенти като NIO, XPENG и Changjiang EV да създават екологични средства за придвижване и да предоставят интелигентни транспортни услуги, затвърждавайки ангажимента си към разработката на енергийно ефективни решения в транспорта.
Сигурността, без съмнение, е изключително важна на фона на огромните обеми информация. ThinkShield е най-цялостният пакет продукти за сигурност, предназначен за бизнеса. С възможност за настройка така, че да отговори на уникалните изисквания и включващ решения за защита на устройства, данни, идентификация, онлайн среда и инфраструктура.
AR/VR: Изживейте тръпката на дивата природа от удобството на класната стая
Готови ли сте да научите повече за  фламингото, летейки рамо до рамо с тях? Няма как да ви пораснат крила, но VR , ви отведе на невероятни пътешествия. Lenovo и Wild Immersion създадоха по-вълнуващ и запомнящ се начин да подобрим информираността за околната среда. С помощта на устройството Lenovo Mirage Solo VR можете да бягате заедно с бизони, да се разхождате с тигри и да опознаете света, както никога досега.
Разнообразието в глобалната компания е в основата на иновациите в продуктите, на въздействието върху света и на инвестициите в различни  сфери. През 2019 г. компанията ще подпомогне слабо развитите общности по целия свят, осигурявайки им  достъп до STEM
образование (обучение чрез методите на науката, технологиите, инженерството и математиката) и технологии чрез Фондацията на Lenovo. 
Персонални компютри: Още по-голяма издръжливост
ThinkPad е не само най-продаваният бизнес лаптоп в света, но и един от най-издръжливите. Всеки ThinkPad е преминал успешно над 200 теста за издръжливост, включително екстремни температури, механични удари, висока надморска височина и пускане отвисоко.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар