Translate

четвъртък, 7 март 2019 г.

Блок бутоните влизат в битката между треньорите в „Гласът на България“


Световноизвестен музикант със специално видеообръщение към участничка в шоуто на 9 март

Първото музикално трио в Сезон 2019 ще се бори за място в отборите на треньорите в трети епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“. В неделя вечер зрителите ще станат свидетели на конкуренцията между Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев за привличане на най-добрите вокални таланти, както и на емоциите и вдъхновяващите лични истории на участниците – както професионални музиканти с успешна кариера, така и абсолютно начинаещи таланти с мечта за голямата сцена.
Един от треньорите ще използва за първи път своя блок бутон в желанието си да предотврати присъединяването на изявен талант към отбора на свой конкурент. Кой е той и какви емоции ще предизвика първото включване на новите бутони в битката между треньорите?
Изпълнителката ще трогне дълбоко треньорите със силата на човешкия дух и музиката като спасение. А участничка ще се яви на кастингите на тъмно в компанията на своята 100-годишна цигулка и ще получи подкрепа и вдъхновение от световноизвестен музикант, а Графа ще въведе понятието "Кармата Лечев", с което описва "орисията" на рокаджиите да отиват в отбора на колегата му. Дали някой от журито ще успее да сложи край на тази карма, ще стане ясно в неделя вечер.
Новият V-Reporter и трети водещ в шоуто Елина Марковска поднася поредната порция предизвикателства към талантите и треньорите в тазседмичното издание на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Ще успее ли Камелия да разсмее Графа, докато задачата му е да остане сериозен и глади ли Иван Лечев чорапите си? Всичко това и още много забавни моменти зад кадър, следете тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар