Translate

четвъртък, 7 март 2019 г.

България, Македония, Италия и Турция със златни статуетки от Балканските Бизнес Оскари


Общините Шумен и Челопеч с призове, Рефан с Гранд При

21 златни статуетки бяха връчени по време на петата церемония за престижните награди Balkan Business Awards 2019  в балната зала на хотел Маринела. Призовете отличиха успехите на бизнеса на Балканите и приноса на общините в развитието на региона, като със статуетки си тръгнаха фирми от България, Македония, Италия и Турция. Наградите бяха връчени от посланици от Балканските страни, министри, депутати и партньори на събитието, организирано от VIP Communication PR. 
Общините Шумен и Челопеч бяха отличени за приноса си в развитието на Балканите, а лидерът в козметичната индустрия - Рефан България, спечели Гранд При за цялостен принос.
Специални гости на церемонията бяха посланикът на Северна Македония у нас - Мариян Гьорчев, председателят на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в НС Искрен Веселинов, д-р Калин Поповски - заместник-председател на социалната комисия и председател на Здравната комисия, д-р Султанка Петрова - заместник-министър на труда и социалната политика, Цветан Симеонов - председател на Управителния съвет на БТПП, директорът на CONFINDUSTRIA България Мила Ненова, Бойко Таков - изпълнителен директор ИАНМСП, търговският представител на Турското посолство у нас Ахмед Башев, собствениците на телевизия Балканика - Виктор и Ненчо Касъмови и други. 
Водещи на вечерта бяха актьорът Симеон Владов и сърганизаторката на събитието - журналистката и пи ар Патриция Кирилова.
В празничната програма на церемонията пяха звезди от няколко поколения - Джина Иванова от легендарната група Трамвай № 5, звездата от Мюзик Айдъл Цвети Радойчева, завърналата се от 7-годишна сценична кариера в Щатите Краси Йорданова, македонският певец Дарко и новото откритие на Ара мюзик - Ашли. Церемонията беше открита от младите таланти от клуб за спортни танци Денсинг тайм.
Освен златни статуетки и плакети, призьорите получиха и подаръци от Рефан, ваучери от лидерите в дигиталния печат Фреш Принт, насладиха се на ароматното вино от изба Едуардо Миролио.

Няма коментари:

Публикуване на коментар