Translate

четвъртък, 15 ноември 2018 г.

Хуманоидният робот Pepper и IoT & Business Skills лекции от Мусала Софт по време на ISTA Conference 2018


Тазгодишното издание на ISTA Conference (https://istacon.org/) - The Innovations in Software Technologies and Automation Conference, предстои да се проведе в София на 15-ти и 16-ти ноември в Sofia Event Center.
Експерти на Мусала Софт ще се включат със свои презентации на тема IoT & Business Skills в програмата на конференцията. Обменът на знания и опит са част от дългосрочната стратегия за корпоративна социална отговорност на компанията и изразяват стремежа на Мусала Софт да допринася за развитието на ИТ общността в България чрез споделянето на успеха и добрите практики.
На щанда на Мусала Софт посетителите ще имат възможност да се запознаят и с хуманоидния робот Pepper. Екип на Мусала Софт разработи софтуер за робота, който представя продуктите и услугите на Банка ДСК. Решението е иновативно и първо по рода си за банкова институция не само в България, но и на Балканите. Проектът „Pepper“ в Банка ДСК е част от партньорството на банката с Мусала Софт за създаване на иновации в бизнеса, технологиите и потребителското преживяване, и отговаря на високотехнологичните изисквания и мащабна дигитална трансформация на финансовата институция. Произведеният в Япония робот говори, жестикулира и реагира на движенията на събеседника си. Взаимодействието с човека е близо до естественото благодарение на изкуствения интелект на робота, който улавя и от своя страна изразява серия човешки емоции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар