Translate

петък, 16 ноември 2018 г.

Коледни изненади за малки и големи от Lidl


В навечерието на коледните празници Lidl предлага специални изненади за малки и големи. Дървени играчки Playtive Junior, вече познати и обичани от българските потребители, деликатесни предложения, напитки и декорация за повече уют от серията Deluxe ще донесат незабравими преживявания тази Коледа.
Дървените играчки Playtive Junior са изработени от естествена дървесина, което спомага за това те да са дълготрайни и устойчиви. Чрез тях, освен че получават незабравими спомени, децата развиват фини двигателни умения, логическото мислене и въображението си. Серията играчки Playtive Junior включва дървени влакове, пъзели, къщи за кукли и кухня, с които децата могат да развият своите сетива и въображение. Играчките от дърво са съобразени с нуждите на децата и са изработени от дълготрайни и качествени материали, безопасни за тяхната игра.
Дървените играчки в Lidl отговарят на най-високите стандарти за качество и имат сертификат FSC – гарантиращ, че дървесината, с която са произведени играчките е от стопанство, което се е ангажирало с екологично устойчиво, социално полезно и икономически изгодно управление на горите. Със сертификат TÜV Rheinland родителите могат да бъдат спокойни, че играчките са преминали през тестове за механична и електрическа безопасност, както и проверка за запалимост и наличие на химикали и токсични материали.
Lidl се е погрижил не само за малките деца, но и за порасналите такива, подготвяйки специални коледни предложения със серията Deluxe. Тя включва готови разядки, деликатесни меса като стек от кенгуру, морски и вегетариански ястия, изкушаващи десерти за всеки вкус. С тях празничната трапеза ще стане още по-изискана и запомняща се. Различни видове паста, сирена, пастети, чайове и кафе ще впечатлят гостите и ще спомогнат за прекарването на незабравими моменти заедно, наслаждавайки се неустоимите предложения, в компанията на любимите хора.
Коледните предложения от серята Deluxe и дървените играчки Playtive Junior са в традиционното за Lidl оптимално съотношение качество-цена. Повече информация за продуктите, можете да намерите на lidl.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар