Translate

петък, 3 ноември 2017 г.

Международни експерти за луксозното строителство у нас: Българските компании достигат световни нива



Столична община, Бургас и Мирково с награди за благоустройство

Луксозното строителство в България отдавна достигна европейското ниво, а с най-новите си проекти българските строителни компании достигат по мащабност и иновации най-високите световни постижения в архитектурата и дизайна, категорично е международно жури от експерти и инвеститори от Италия, Англия, Русия и Eвропейския икономически сенат. Те дадоха своите оценки за участниците в седмото издание на годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн LUXURY PROPERTY AWARDS 2017, които бяха отличени в залата на хотел Best Western Premier Sofia.
Столична Община получи голямата награда - ЛИДЕР В ОБЩЕСТВЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО 2017. Призът бе връчен от депутата от управляващата коалиция и член на Бюджетната комисия с дългогодишен опит в строителството Йордан Апостолов.
С приза ГОЛЯМА ОБЩИНА с принос в благоустройството и инфраструктурата2017 бе отличена Община БУРГАС за луксозния облик на центъра на града с Тринити Билдинг. Кметът на община Мирково - г-жа Цветанка Йотина, получи поредно отличие за най-бързо развиваща се малка община и в категория Лидер в благоустройството и общественото строителство - Малка Община 2017.
Наградите бяха връчвани от изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, депутати и партньори на събитието.
Водещи на церемонията бяха журналистката и ПР Патриция Кирилова и актьорът Симеон Владов, носител на престижната награда ИКАР в категория Златен глас на България. В празничната програма се включи фолклорната звезда Поли Паскова, както и младите таланти школата по вокално майсторство "Мюзик бокс", с вокален педагог Катина и артистичен директор доц. Етиен Леви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар