Translate

събота, 21 октомври 2023 г.

Уютна есен у дома с LG Smart TV и топ 3 попадения от портфолиото на Apple TV+

Потребителите на смарт телевизори LG могат да се възползват от безплатния период за абонамент към Apple TV+ до 12.11

 

 

Прогнозата за времето се обърна и виждаме, че есента вече не настъпва плахо, а можем да я посрещнем с пълна сила с всичките й промени на настроението – облачни и по-мрачни дни, дъжд и доста по-хладен въздух. Все неща, които могат да ни накарат да оценим времето у дома, където несъмнено ни е топло и уютно. За да е удоволствието още по-голямо, екипът на LG направи специална селекция с най-актуалните заглавия от портфолиото на Apple TV+, с които и най-мрачният ден ще премине като невероятно зрителско изживяване.

Нещо повече, специалният период на безплатен абонамент за Apple TV+ за всички потребители на LG Smart TV с модели от 2018г. и след това, все още е активен. Потребителите, отговарящи на условията, в 81 държави, могат да се възползват от него до 12 ноември 2023 година.

С правилното съдържание, времето, прекарано пред телевизора у дома, може да бъде ценен момент с любимите хора и семейството. Независимо дали става дума за сгушване на дивана с топло одеяло или за споделен смях и адреналин от екшън сцените, тези топ предавания и филми със сигурност ще забавляват цялото семейство през есенния сезон.

„Убийците на цветната луна“ /Killers of the Flower Moon/

Дългоочакваният нов филм от иконичното дуо Леонардо ди Каприо и Мартин Скорсезе определено трябва да влезе в листата ви. Съвсем нов /наличен в платформата на Apple TV+ от 20.10/, филмът обещава да бъде кинематографски шедьовър. Действието разказва за криминална драма в Osage Nation, Оклахома, след откриването на петрол в племенната земя. Крими историите винаги са били предпочитан семеен избор, а звезди като ди Каприо и де Ниро, определено ще накарат всеки да добави филма в своя Watch List. 

„Уроци по химия“ /Lessons in Chemistry/

Още една съвсем нова продукция, която веднага привлече вниманието към себе си. Талантливата Бри Ларсон влиза в ролята на жена, решена да остави своя отпечатък в доминирания от мъже свят през 1950г. Микс от хумор и вдъхновение, „Уроци по химия“ гарантира да погълне зрителите в своята силна история за амбиция и преодоляване на предизвикателствата.

„Терапия“ /Shrinking/

Уникален комедиен сериал, който вече има два сезона, но продължава да впечатлява със своя кастинг и актьорска игра. Любими актьори – Джейсън Сегал в ролята на скърбящия за съпругата си терапевт и Харисън Форд в ролята негов колега и приятел, който се опитва да му помогне. „Терапия“ предлага един малко по-различен и освежаващ поглед към модерните човешки перипетии. С хумор, сърцатост и доза сюреализъм, този сериал е задължителен за всички, които обичат да бъдат предизвикани да се замислят.

Приемете тези предложения от LG като възможност да превърнете есента в запомнящо се време, споделяйки моменти на радост и вълнение с любимите хора. Вдъхновете се от атмосферата на сезона и се обгърнете в уют пред вашия LG Smart TV.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар