Translate

петък, 20 октомври 2023 г.

Опасни разкрития застрашават героите в „Клетката“

Нови сблъсъци в затвора в следващия епизод на криминалната драма този в петък

 

 

Заплетеният случай на осъдената за убийство Ина Арнаудова /Гергана Данданова/ крие много тайни, които я застрашават дори зад решетките и излагат на опасност нейните близки в новия епизод на криминалната драма „Клетката“ – този петък, в 22:00 ч. по NOVA.

Тодор Арнаудов /Мартин Димитров/ още е в шок след нахлуването в дома му и получените заплахи от хора на Антон Миланов Архонта. Крупният бизнесмен твърди, че брокерката му дължи пари. Получил ултиматум да върне сумата, изуменият Тото търси отговори от жена си в затвора. Ще изкопчи ли тайната, която тя така упорито крие и каква изненада очаква самата нея?

Междувременно, нападението с нож срещу Ина предизвиква голям скандал в затвора. Директорът Бочев /Веселин Калановски/ иска обяснение и търси виновни за недопустимата агресия и извършените нарушения. Обвиненията падат върху главния надзирател Кирил Горанов /Веселин Петров/ и дежурната по време на инцидента надзирателка Ралева /Йоанна Микова/. Какъв обрат ще настъпи след разпита на Ина по случая, ще може ли да разкрие и докаже кой е човекът за мръсни поръчки зад решетките?

И докато тайните и явни врагове на Ина стават повече с всеки изминал ден, неочакваната намеса на  Димитър Пелев /Асен Блатечки/ ще промени положението на затворничка номер 275. Инспекторът социални дейности ще опита да тушира ескалиращото напрежение по изненадващ начин. Ще постигне ли желания резултат или ще провокира нов сблъсък?

Създалият се конфликт между дъщерята на Арнаудови – Михаела /Маргарита Лъчезарова/ и адвокат София Гендова /Жаклин Дочева/ поема в нова посока. 17-годишното момиче е в тежък период и се разкъсва от страхове и вина за всичко случило се на семейството й заради катастрофата. Михаела прави отчаян опит да докаже, че е невинна. Какво е намислила и дали ще осъществи плана си?

За разлика от нея, София си налага да излезе от депресията, в която бе потънала след смъртта на мъжа си Валери /Явор Ралинов/. Провокирана да разбере цялата истина за убийството му, тя се взима в ръце и показва на какво е способна, когато иска да постигне нещо. Впускайки се в свое собствено разследване по случая, София е готова да прибегне до истинска манипулация и да притисне важен човек. Какво неочаквано откритие ще направи и ще успее ли да предпази Тото от фаталното решение, което той е напът да вземе, гледайте този петък, в следващия епизод на "Клетката“ по NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар