Translate

вторник, 17 октомври 2023 г.

Кулинарното риалити „Фламбе“ стартира в „Алея на славата“

Гледайте новите епизоди на модерната поредица от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA

 

 

Серия от рокади в горещите кухни на ресторантите „Алея“ и „Беарнез“ ще бележат животите на героите в сериала „Алея на славата“. Тази седмица от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на поредица съдбовни решения на персонажите, които ще обърнат хода на събитията.

В новите епизоди на поредицата предстои стартът на снимките на хитовото кулинарно предаване „Фламбе“.  Шеф Лагадинов (Деян Донков) ще посрещне новите кандидати за победа, но предварителните му планове ще бъдат променени в последния момент. Кой от познатите герои ще се включи в надпреварата и каква цена ще трябва да плати за участието си?

В кухнята на „Алея“ ще става все по-горещо след като семейният ресторант отново е готов отново да отвори врати. Марта /Ирини Жамбонас/ ще вземе решение на своя глава и ще назначи нов служител в ресторанта. Сервитьорката ще впечатли всички с уменията и топлата си усмивка, но Марта първа ще заподозре, че тя не е непозната за другия собственик на ресторанта – Слави /Свежен Младенов/.

Милен /Мак Маринов/ отново ще бъде поставен до стената и ще трябва да мисли бързо, за да вземе най-правилното решение за живота си. Съдбата в лицето на инспектор Дерин /Йордан Ръсин/ ще му предостави възможност да излезе от тъмните сделки на Пумпалов /Борислав Чучков/, който отново ще опита да го примами да работи за него. Как ще постъпи Милен и ще видим ли за първи път слабост в очите на подземния бос?

Какво ще се случи с хазартната зависимост на Драго /Цветан Алексиев/ и ще навреди ли още по-сериозно на Милен? Ще признае ли Милен на Али /Радина Боршош/ защо се е забъркал във всички незаконни схеми? Защо Тина /Радина Кърджилова/ ще се

срещне с социалните служби и ще успее ли да се измъкне завинаги от хватката на Пумпалов? Как ще преминат снимките на „Фламбе“ и кой ще се справи най-добре в кухнята на шеф Лагадинов?

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар