Translate

петък, 20 октомври 2023 г.

Размяна на семейства води до голяма изненада в „All Inclusive”

Гледайте комедийния сериал тази събота по NOVA

 

 

Забавно предизвикателство с неподозиран финал очаква две от семействата в новия
епизод на комедийния сериал „
All Inclusive” утре вечер от 20:00 ч. по NOVA. Съревнованието между Христо /Ненчо Балабанов/ и Константин /Стефан Иванов/ е в разгара си, но инициатива за новото състезание този път ще поеме Албена /Лили Сучева/. Тя ще предложи на двамата вечни конкуренти да разменят живота си за един ден. Но как ще приеме тази оферта Марияна /Елена Атанасова/, която дълбоко се съмнява в подбудите на опасната брюнетка? Дали мъжете ще се съгласят на провокативния експеримент и какъв изненадващ обрат ще настъпи?

След скроения от Христо номер с рекламните флаери, политическата кампания на Парушев /Петър Калчев/ е застрашена от провал. Марина /Яна Огнянова/ настоява за спешни мерки, с които да бъде спасен имиджа на нейния любим, за да се върне отново в играта. Тя бърза да стартира кампания в социалните мрежи, която има за цел да доближи Парушев до избирателите и да вдигне рейтинга му в кметската надпревара. Какви забавни активности е планирала Марина и как ще се справи с тях кандидатът за кмет?

Междувременно животът на Емил /Явор Борисов/ става все по-сложен и объркан. Истински му тежи, че трябва да се преструва на съпруг на Елена /София Маринкова/, докато здравето й се възстанови и излезе от частичната амнезия. Той опитва по всевъзможни начини да избегне всяка интимна близост с мнимата си съпруга, без тя да разбере. Една ситуация обаче ще разклати Емил из основи, поставяйки под риск целия театър. Какво ще се случи и колко дълго ще е в състояние да крие истината от Елена?

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар