Translate

вторник, 17 октомври 2023 г.

Още една причина да продадете стария си телефон на Flip.bg

В актуалната кампания на технологичния стартъп при продажба клиентите могат да получат до 200 лв. над предложената цена за избрани модели

 

 

Докато дните се скъсяват и се подготвяме за студения сезон, идва и моментът да
помислим да изпразним всички онези чекмеджета, в които държим старите си устройства, и да ги превърнем в пари вместо в безполезни предмети. Често ги пазим „за всеки случай“, знаейки много добре, че това вероятно никога няма да се наложи, но в същото време не искаме да минаваме през обикновено стресовия и дълъг процес на продажба, и то без сигурност и гаранции.

Времето на съмнителни уговорки онлайн вече приключи – откакто Flip.bg, технологичният стартъп, целящ да превърне интернет в дружелюбно място за продавачите и по-безопасно за купувачите на мобилни телефони, и утвърждаващ се като доверен партньор в онлайн пазаруването, предлага сигурно и удобно клиентско изживяване с редица предимства. Продажбата на старите ни устройства с тях е лесно, сигурно и без излишен стрес. А сега, в актуалната им кампания, те ни дават още една причина да им продадем употребяваните си телефони: до 200 лв. допълнително над предложената цена за избрани устройства до 31 октомври 2023г.

„До момента над 23 500 000 евро са изплатени на продавачи на сайта на Flip от Румъния и България – доказателство за доверие, иновации и първокласно клиентско изживяване. Превръщането на стария ви телефон в пари е не само умно, то е печелившо и е инвестиция в по-устойчиво бъдеще“ – казва Вера Петрова, управител на Flip.bg.

Flip.bg предлага различен подход към процеса на продажба на всеки, който е готов да извлече максимума от стария си смартфон:

-         Без загуба на време, веднага научаваме предлаганата цена;

-         Стойността на телефона е гарантирана, а ако променим решението си, можем да го изтеглим от продажба безплатно;

-         Без преговори и срещи с непознати;

-         Прозрачен и бърз процес, с екип за поддръжка на всяка стъпка;

-         При опцията за бърза продажба получаваме парите за 3 дни;

-         До 200 лв. допълнително върху предложената цена за избрани модели до 31.10.2023г.

Ето и видео, показващо 3-те лесни стъпки за продажба на смартфон чрез Flip – смарт изборът се намира само на няколко кликвания.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар