Translate

вторник, 23 февруари 2021 г.

Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars стартира с промени в гласуването и много изненади

 

 

Осем от най-добрите участници в предходните сезони, звездно жури, страхотни превъплъщения и нов регламент за гласуване видяха зрителите в първото шоу от „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars, което стартира на 22.02. т. м.. Всеки понеделник менторите на участниците Етиен Леви, Жоро Низамов и Александра Енева ще имат възможността да дават общо 10 точки на един от участниците, който се е справил най-добре с подготовката си.

„Вълнувам се много, защото в девети сезон са 8 участници, които знаят всичко за шоуто! Но не знаят, че ще има нов регламент. За първа година менторите ще могат да дават 10 точки. Другите промени не мога да ви ги издам, ще ги видите“, сподели водещият Васил Василев – Зуека за „Здравей България“ и добави, че според него това ще бъде най-добрият сезон на „Като две капки вода“ досега.

В това шоу страшно много хора промениха имиджа си в обществото. Превъзмогнаха себе си, откриха други гледни точки на личностите си и направиха образи, които никой не е предполагал, че могат да направят. Всички участници, които са тук, определено са надмогнали себе си”, разкри режисьорът на любимото шоу Кирил Кирилов – Кико.

„Очаквам от участниците чудеса от храброст! Те вече са минали през шоуо и вероятно ще бъдат впечатляващи. Трябва да направим шоу, което да вдигне духа на зрителите и да им вдъхне надежда, че скоро всичко ще бъде по-светло“, сподели продуцентът на „Като две капки вода“ – Магърдич Халваджиян. Още в първите минути на шоуто на сцената се появи Димитър Рачков, който символично предаде щафетата на своя колега Геро. „Геро е един от най-талантливите актьори, които аз познавам, обичам и подкрепям. С вас съм и ви желая успех, колеги!“, заяви Рачков, който загатна за ново приключение в телевизионния ефир на 7 март от 20:00ч.

На сцената осемте звезди излязоха в първите си превъплъщения и изправиха на крака жури и публика с талант, настроение и оригинални образи.

Шоуто открит Къци Вапцаров, който влезе в ролята на вокала на Rammstein – Тил Линдеман сред отломки от автомобили и пламъци. С първи двоен образ за сезона се яви Милица Гладнишка. Дуетът на Барбара Стрейзънд и Луис Армстронг придоби автентично звучене, благодарение на гласа на джаз дивата, а това спечели и одобрението на журито.

Рафи на свой ред оглави рок титаните Kiss, а Поли Генова влезе в ролята на Лейди Гага с присъщото й умение да създаде истинско шоу. „Човек не може да предвиди колко силно ще тупти сърцето му от вълнение!“, сподели певицата, завръщайки се на една позната сцена. „Обичам интелекта и чувството ти за самоирония!“, заяви Хилда за изпълнението на краля на фолка AZIS. С чувство за хумор той сподели, че подскачането на сцената се е оказало най-голямото предизвикателство от образа на Джоуи Темпест /Europe/. С осанката на Бони Тайлър, дрезгав глас и замечтан поглед, Михаела Маринова обра овациите и на свой ред вдигна публиката на крака. В „Като две капки вода“ влизам с голям ентусиазъм, защото знам, че тук ще видя някои от най-добрите колеги!, сподели Софи Маринова, минути преди да се преобрази в индийската певица и актриса Айшвария Рай. „Ти си едно истинско съкровище!“ заяи Хилда Казасян.

Победителят в първата вечер на преобразяванията беше миналогодишният победител – Фики, който изправи на крака публиката с образа на Дони и песента „Уморени крила“.  

Следващата седмица Къци ще рапира като Ицо Хазарта, а AZIS ще влезе в ролята на своята колежка Елвира Георгиева. Милица Гладнишка ще скочи право в 90-те с 2Unlimited, а Рафи ще изпълни една от

най-съблазнителните песни на Бритни Спиърс. Поли Генова ще трябва да избере едната половина на дует Ритон, а Софи Маринова отново ще има среща с рок музиката като Дейвид Лий, а Михаела Маринова ще вземе малко от емоциите на Веско Маринов. Победителят за вечерта Фики ще влезе в ролята на Шърли Беси.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар